2777
2789
عنوان

چقدر میشه قوی بود ؟؟

96 بازدید | 16 پست

من هفته دیگه زایمانه تمام دوران بارداری تنها بودم با همسرم خانوادم یه شهر دیگه ان خانواده همسرم همین شهرن ولی حتی مادرشوهرم یه سر نزد بهم هیچ اختلافی ام نداریم گاهی شاید ده بار زتگ زده حالمو پرسیده ولی دیگه هیچی .الان تزدیک زایمانم قرار بود خواهرهام و مامان و بابام بیان .که هر کدوم از خواهرم یه بهانه ایی اوردن نمیان .بابام صد بار شنیدم که گفته من نمی تونم بیام حالا افتاده تو رو دروایسی مامانمم که سنش بالا از پس هیچی بر نمیاد .خیلی احساس تنهایی و بی کسی می کنم .اصلا نمی دونم کی قرار تو بیمارستان همراهم باشه .مامانم که نمی تونه .خواهرهامم که نیستن .ادم که مادر شوهرش راحت نیست 😕همش دلرم گریه می کنم چرا من انقدر بی اهمیتم واسشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به دلت گرمی بده گلم

انشاا...که یکی از خواهرات مشکلش رفع بشه بیاد

حداقل دوسه روز بمونه پیشت

خدا به دلت نگاه کنه دلشونو رحم بیاره

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

آخی عزیزم خدا شوهرو نینیتو برات حفظ کنه بیخیال از هیچکس توقع نداشته باش مخصوصا تو این روزا

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

به این چیزا فکر کنی که گریه ات بند نمیاد. به سلامتی بچه ات فکر کن.به اون مادری که تو هفت ماهگی بی هیچ دلیلی قلب بچه اش می ایسته. به مادری که بهش میگن بچه اش صد در صد ناشنواست.میدونی چقد نعمت و خوشبختی داری که تک تکش برا جماعتی آرزوئه

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
مشکلی ندارن نمیان .بهانه های الکی 

توکه تو زندگی اونا نیستی که

بخاطر همون گفتم خدا دلشونو رحم بیاره

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
تو بیمارستان خصوصی میزارن شب بمونه همرام

بله. فکر می‌کنم میزارن. باز سوال کنید. دختر داییم خصوصی گرفت گفتن شوهرش بود بچه دیگش بود 4 سال بود. ولی نمیدونم شب رو. شوال کن این رو

نگران نباش. منم مثل تو بودم. البته خواهرم بیمارستان اومد اما اونقدر خسته بود که خوابید. بعد هم قرار بود برم خونه مادرم اما پدرم بیمار شد نرفتیم اونجا. با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم. همین که رفتم خونه دیدم کلا حس میکنه بچه اونه ت اولین چیزی پیش اومد دیدم پرید بهم که تو بلد نیستی  و .... . 

اخرم بیرونش کردم. و کسی پیشم نبود  شوهرم هم شب دوم که شد دیگه جاشو ج دا کرد که شب باید بحوابه و بره سر کار. من موندم و بچه ام. 

تازه پدرم هم فوت شد ده روز بعد زایمانم. کلا خانواده خودم پاشیدن. 

ولی خدا رو شکر از پسش بر اومدم. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. اگر سزارین هستی بخیهع ات رو بکشی دیگه ازادی. من همه کارهای پسرم رو خودم کردم اونم بعد سزارین. تو هم مطمین باش میتونی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰