2777
2789
عنوان

حاملگی

136 بازدید | 14 پست

سلام خانما اگ کسی تجربه داره بهم بگ مرسی

کلا تصمیم ب بارداری گرفتم من ی روز از پریودیم ک گذشت نزدیکی داشتم وبعداز اون دیگ نزدیکی نداشتم چون همسرم ماموریت بود میخام بدونم باهمون یه بار اول امکانش هست ک کسی بارداربشه چون شنیدم میگن بعدپریودی هم رحم پاکه امکانش هست موعدپری من۲۶هست الان خیلی زیادنفخ میکنم بیشازحدگشنم میشه سینم سنگینه ازعصرتاشب هم گرگرفتگی دارم زیردلم وکمرم تیرمیکشه هروقت پری میشم گرگرفتگی ندارم سینمم ب ای شدت درد نمیگیره لطفا تجربیاتتون بگین مرسی🤩

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜

ن

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن نمیشه 

چون تخمک گذاری روز سیزدهم چهاردهمه 

اسپرمم 72 ساعت بیشتر زنده نیس

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

فک نکنم با یه بار بشه البته بستگی به بدنت داره ایشالا که هستی

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
منم این علائمو داشتم. ان شالله باراری😊

منم داشتم 

اما علائم الکیه 

صبحم پریود شدم

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

ن عزیزم تا ۳ روز اول بعد پری اصلا اتفاقی نمی افته

اتفاقا برعکس خیلیا همون روز اول باردار شدن بستگی ب بدن طرف و خواست خدا داره کم اتفاق میفته ولی غیر ممکن نیست

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اتفاقا برعکس خیلیا همون روز اول باردار شدن بستگی ب بدن طرف و خواست خدا داره کم اتفاق میفته ولی غیر م ...

منم همون روز اول شدم ولی روز اولی که روز چهاردهم دوره ام بود.

اگه حامله شدی ب ماهم بگو ببینیم میشه اینجوری درآینده رعایت کنیم

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
منم همون روز اول شدم ولی روز اولی که روز چهاردهم دوره ام بود. اگه حامله شدی ب ماهم بگو ببینیم میشه ...

من ی بار شک کرده بودم سرچ کردم تو همین سایت دیدم ی عالمه خانوم روز اول بعد از پاکی رابطه داشتن و فقط باهمون باردار شدن 😂مراقب باش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اتفاقا برعکس خیلیا همون روز اول باردار شدن بستگی ب بدن طرف و خواست خدا داره کم اتفاق میفته ولی غیر م ...

ان شاا...تا موعدش بشه خبرمیدم ک گرفته یا ن

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜