2777
2789

بچه ها  ب نخل ماداگاسکارم خیلی رسیدگی میکنم اما تو این بهار برگای جدیدش هی سیاه میشه و میریزه الان دیگ یکی از برگ بزرگاشم افتاد کسی میدونه باید چیکارش کنم؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

من ی گروه پرسشوپاسخ درمورد گلوگیاه دارم تو تل الان لینکشومیدم برو عضوشو از مدیرش بپرس خیلی مهربونه و باحوصله جواب میده

لایکم کن

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذارید توی نور ، هفته ای یبار آب بدید😶

تو نور میذارم گاهی وقتا باید کامل بیرون از خونه زیر نور مستقیم باشه؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نه نور غیرمستقیم باشه خیلی ک آب نمیدی؟

ن هفته یبار یجا خوندم واسش آب برنج هم خوبه بعضی هفته ها بجای آب از اون بهش میدم

ببخشید لینک گروه فروششه اون گروه لینک دعوت نداره،درخواست دادم بفرسته بهم خصوصی پیام بده فرستاد واست بفرستم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
آب جوشیده هم باید باشه

اره اینا همه رو از گل‌فروش پرسیدم قبل از خریدش نمیدونم مشکل از کجاس ی سال پیش خوب بود امسال اینطور شده 

ببخشید لینک گروه فروششه اون گروه لینک دعوت نداره،درخواست دادم بفرسته بهم خصوصی پیام بده فرستاد بدم ب ...

مرسی عزیزم لطف میکنی

اره اینا همه رو از گل‌فروش پرسیدم قبل از خریدش نمیدونم مشکل از کجاس ی سال پیش خوب بود امسال اینطور ش ...

منم دارم ولی فقط پاییز برگهاش ریزش داره الان خوبه رو استند کنار در هال گذاشتم جابجاش هم نمیکنم ، آب برنج نمک نداشت که بهش دادین؟

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
منم دارم ولی فقط پاییز برگهاش ریزش داره الان خوبه رو استند کنار در هال گذاشتم جابجاش هم نمیکنم ، آب ...

اوه اوه اره نمک داشته یعنی مال اونه؟

آره نباید آب برنج و ماکارونی که به گلها میدین نمک داشته باشه

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤