الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آها.خب مرد وقتی بیکار باشه عصبی میشه.باز شکرش ک از یه جایی پول میاد.بابای من مدتی بود سرکار نمیرفت و ما همش دعوا داشتیم.اونم میگفت خرجیتونو میدم.کسی باور نمیکرد خرجی ما شده فقط پول یارانمون.همش میگفتن از کجا میارید و میخورید.خلاصه کار خدا قربونش برم پارسال زنگش زدن بره راننده پایه یک میخاستن.دعواهامون تموم شد.
حالا باباتم نشینه تو خونه یه کاری چیزی حتی شده نیمه وقت پیدا کنه.
واقعا زن و بچه گناهی نکردن.پدرامونم گناهی ندارنا.وضع مملکت داغونه و پدر وقتی کاری ازش برنیاد غرورش له میسه و عصبیه
من کاری نمیکنم داداشم خودشو میندازه وسط همه چیو میشکونه بابام کوتاه میاد و به من پناه میاره
داداشت کارش خیلی اشتباس.من غیرت خاصی ب بابا مامانم دارم.همین روزا رو ما هم گذروندیم و الان داداشم داره چوبشو میخوره.داداش تو هم روزی پدر میشه و غرورش خورد میشه همونجور ک الان داداشت غرور بایاتو خورد کرد