2777
2789

من ٢٢ سالمه از بس ميخندم و خوش خندم خط خندم كاملا افتاده و داره عميق ميشه

به نظرتون از چه سني كرم ضد چروك به عنوان پيشگيري از اينكه چروك نشه پوست خوبه؟

كرم ضد چروك قيمت مناسب سراغ دارين؟

از كرم ضد چروك استفاده كنم؟

چيكار كنم؟از يه طرف ميگم از يه طرف هم توي نت خوندم بيشتر كرم ها واسه پيشگيريه و اگه خيلي از روي چروك بگذره تاثيري نداره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من تحقیق کردم میگن ضدچروک سینره خوبه میخوام بخرم برای بالای چهل سال هست و میگن قوی هست من ۳۵سالمه ...

من ٢٢ سالمه چي بخرم؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٢٢ سالمه چي بخرم؟

سن شمارو نمیدونم ولی فکرکنم ضدچروک رو معمولا از سن ۳۰یا۳۵ شروع میکنن شما الان مرطوب کننده و ضدآفتاب خوب بزن 

من از محصولات سینره راضیم پایه ساخت موادشون گیاهیه

شما ابرسان میزنی؟ چون چروک بیشتر در اثر خشکی پوست هست و دهیدراته شدن پوست هست

نه هرروز اما ابرسان كامان رو دارم

بيشتر اوقاتم خود الوورا رو ميمالم به پوستم

پوستم دهيدراته يا خشك نيس ولي كلا شل و وله

سن شمارو نمیدونم ولی فکرکنم ضدچروک رو معمولا از سن ۳۰یا۳۵ شروع میکنن شما الان مرطوب کننده و ضدآفتاب ...

مرسي😘

نه هرروز اما ابرسان كامان رو دارم بيشتر اوقاتم خود الوورا رو ميمالم به پوستم پوستم دهيدراته يا خشك ...

حوب باید هر روز بزنی

کرم دور چشم هم بزن ..صبح ها ناشتا ژله بخور 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
حوب باید هر روز بزنی کرم دور چشم هم بزن ..صبح ها ناشتا ژله بخور 

مرسي عزيزم👌🏻👌🏻

مرسي عزيزم👌🏻👌🏻

کامان مدل کلاژن بخر 

قبل از ابرسان شوینده و تونر فراموش نشه...بالم لب هم بزن

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه