pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 عنوان اونایی ک چله حق شناس گرفتن بیایین لطفا 167 بازدید | 41 پست راسته ک نباید اصلا نماز و روزه قضا داشته باشی؟؟؟واینکه اگ مثلا روز اول ساعت۱۰صبح شروعش کنی تا۴۰روز باید همون ساعت انجامش بدی یا ن هرساعتی ک شد؟ درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊 1399/03/14 | 12:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_hhh عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3820 بله نمازت قضا نشهتا میتونی سعی کن قبل ظهر بخونیولی نه اینکه ساعت مشخص
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 بله نمازت قضا نشه تا میتونی سعی کن قبل ظهر بخونی ولی نه اینکه ساعت مشخص نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی از گذشته درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
fateme_hhh عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3820 نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی ... من چنین چیزی ندیدمولی عزمتو برای ترک گناه جزم کنمن خودم حاجت خیلی بزرگ از این چله گرفتم
ناشناس_هسدم عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 4916 نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی ... درست نیستساعت مشخص هم نداره فقط قبل غروب و بعد طلوع باشه
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 من چنین چیزی ندیدم ولی عزمتو برای ترک گناه جزم کن من خودم حاجت خیلی بزرگ از این چله گرفتم عزیزم من امروز بعد نماز صبح انجامش دادم ولی الان دیدم نوشته ک باید بعداز طلوع افتاب انجام بدیم...الان یعنی دوباره انجام بدم؟؟روز چندم حاجت گرفتین شما؟ درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 درست نیست ساعت مشخص هم نداره فقط قبل غروب و بعد طلوع باشه شما حاجت گرفتی عزیزم؟ درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
ناشناس_هسدم عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 4916 شما حاجت گرفتی عزیزم؟ نه من کلا ب دنیا اومدم حاجت نگیرم😂😂😂شوخی کردم...هنوز منتظرم
شکلات_تلخم عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6448 نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی ... وا من کلی دارم که ☹☹ کاربر اقا درخواست نده با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
شکلات_تلخم عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6448 میشه راجع به این چله به منم بگین اصلا چی هست؟ ۴۰روز پشت هم گناه نکنی اهنگم گوش ندی حتی زیارت عاشورا بخونی بزن نت کاربر اقا درخواست نده با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 میشه راجع به این چله به منم بگین اصلا چی هست؟ تو نت هست عزیزم میگن خیلی حاجت میده خیلی زیاده شرایطش برو بخون خودت😗 درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
fateme_hhh عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3820 عزیزم من امروز بعد نماز صبح انجامش دادم ولی الان دیدم نوشته ک باید بعداز طلوع افتاب انجام بدیم...الا ... اشکال نداره،از این به بعد بعد طلوع بخوناصل این چله ترک گناههمن چند بار این چله گرفتم،چله آخر خیلی مراقب بودم گناه نکنم،اواخرش نشانه های حاجت روا شدن دیدم،تموم که شد یه حاجتم رسیدم
pastilsorati مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2177 ۴۰روز پشت هم گناه نکنی اهنگم گوش ندی حتی زیارت عاشورا بخونی بزن نت اهنگم گوش ندی؟مگه گناهه؟؟ درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
شکلات_تلخم عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 6448 من چنین چیزی ندیدم ولی عزمتو برای ترک گناه جزم کن من خودم حاجت خیلی بزرگ از این چله گرفتم روزه قضا نداشته باشی،؟؟ کاربر اقا درخواست نده با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪