2777
2789

راسته ک نباید اصلا نماز و روزه قضا داشته باشی؟؟؟

واینکه اگ مثلا روز اول ساعت۱۰صبح شروعش کنی تا۴۰روز باید همون ساعت انجامش بدی یا ن هرساعتی ک شد؟

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
بله نمازت قضا نشه تا میتونی سعی کن قبل ظهر بخونی ولی نه اینکه ساعت مشخص

نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی از گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی ...

من چنین چیزی ندیدم

ولی عزمتو برای ترک گناه جزم کن

من خودم حاجت خیلی بزرگ از این چله گرفتم

من چنین چیزی ندیدم ولی عزمتو برای ترک گناه جزم کن من خودم حاجت خیلی بزرگ از این چله گرفتم

عزیزم من امروز بعد نماز صبح انجامش دادم ولی الان دیدم نوشته ک باید بعداز طلوع افتاب انجام بدیم...الان یعنی دوباره انجام بدم؟؟

روز چندم حاجت گرفتین شما؟

نمازم ک نمیزارم قضا شه تو این دوران...منظورم اینه ک ی جا گفته بود کلا نباید نماز قضا داشته باشی حتی ...

وا من کلی دارم که ☹☹

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
عزیزم من امروز بعد نماز صبح انجامش دادم ولی الان دیدم نوشته ک باید بعداز طلوع افتاب انجام بدیم...الا ...

اشکال نداره،از این به بعد بعد طلوع بخون

اصل این چله ترک گناهه

من چند بار این چله گرفتم،چله آخر خیلی مراقب بودم گناه نکنم،اواخرش نشانه های حاجت روا شدن دیدم،تموم که شد یه حاجتم رسیدم