2777
2789
عنوان

من جواب این بی وجدانو چی بدم .....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا بعضیا فقط دنبال بهانه هستن من یکسال بعد عروسیم باردار شدم و بچه م ۳ سالش بود بچه دومم ب ...

اگرم بچه دار نمیشدی ی جور مشکل برات درست میکردن 

مگه خرجشو اونا میدن که ناراحتن چرا بچه آووردی حالا خوبه که بچه برای اوناست آخرش

اممکنه ایراد از شوهرت باشه مخصوصا که برادرش هم مشکل داره شاید ژنتیکیه!!! همین فرمون رو بگیر برو جلو حالشو بگیر! بگو من نجابت میکنم حرف نمیزنم هوا ورت نداره ممکنه ارث خودتون باشه

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
الان من باحرف شوهرم مشکل دارم که از من دفاع نمیکنه و طرف اونارو میگیره 

عزیزم شما پیگیر شدین که مشکل اصلی

از چیه؟؟ 

حتی اگر مشکل 100% از شماست

همسرتون باید پیگیر درمان تون 

باشه یا مادرتون؟؟ 

عزیزم شما پیگیر شدین که مشکل اصلی از چیه؟؟  حتی اگر مشکل 100% از شماست همسرتون باید پیگیر در ...

سوهرم سالمه منم pcoهستم همین 

اینا مشکلشون پوله که وضعشونم خوبه اما زیر پوستی میگن که باید خانواده ات پول بدن 

دختر دایی شوهرمم به من گفت اگه عرضه نداری بچه بیاری داداشم و زن بدیم به شوهر من میگن داداش 🙁 هنوز حرفش و فراموش نکردم

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
سوهرم سالمه منم pcoهستم همین  اینا مشکلشون پوله که وضعشونم خوبه اما زیر پوستی میگن که باید خان ...

عزیزم خب pco یعنی طنبلی تخمدان باید درمان کنی مادرشوهرت خیلی حرف بدی زده این مساله خصوصیه بین تو و شوهرت اما خب مشکل از شماست پشت گوش ننداز برو دکتر خود به خود که درمان نمیشی 

سلام :بچه ها اینایی که بچه دار شدن بزور از خدا نگرفتن که خودتونو ناراحت نکنین بخدا خدا جواب صبر هممونو میده من آبجیم بهم گفت عرضشو نداری بچه بیاری و خدا تو همین حالت نگهت داره و روز خوش نبینی اونوقت انتظار داریم از مادر شوهر و بقیه چیزی نشنویم  😭😭😭

😔😔و همچنین امیدوارم که دکتر بهم بگه مبارکه داری مادر میشی  😭😭میشه یه صلوات منو مهمون کنی تا منم مادر بشم😭😭

بنظر من توکلت بخدا باشه و توسلت به ائمه خدا هر موقعه خودش صلاح بدونه بهتون بچه میده خوبیه اینکه بچه دار نشدی تا حالا این بوده که حداقل دوراوریاتو میشناسی میفعمی کی تو رو واست خودت میخواد و کی تو رو واسه مسائل دیگه میخواد

گــــــر بـــــر ســــر نـــفس خـــود امــــیرے مــــردے
من اندازه موهای سرم متلک شنیدم حتی از مادرم

چند ساله ازدواج کردی مگه من 10 سال😭😭

😔😔و همچنین امیدوارم که دکتر بهم بگه مبارکه داری مادر میشی  😭😭میشه یه صلوات منو مهمون کنی تا منم مادر بشم😭😭
ناراحت نباش عزیزم درست میشه هر چیزی حکمتی داره

فدات🙏 میدونم حکمت داره ولی آخه حکمتش نمیدونم چرا همش برای ماهاست که بچه دار نمیشیم