2777
2789
میخاد خیلی بامزه باشه مثلا

اخه به نظر منم خیلی از خانمای ایرانی شبیه خر شرک شدن از بس صورتشون دستکاری شده و پزشکها همه رو شبیه هم میکنن البته من مخالف زیبایی و زیبا دیده شدن نیستم اما همه شبیه هم شدن من از اون لحاظ گاهی میگم خانمها شبیه خر شرک شدن و وقتی گفتید همسرتون اینجوری میگه تعجب کردم که حرفش مثل من هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون شرک رو دوست داره خره رو هم که عاشقشه. حالا بعضی وقتا که گیر بهش میدم بهم میگه خر شرک

توام بگو بهش لرد فارکواد😒😒

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

بمن میگفت نحس وشوم...چون تو زندگیش گشاد و بیعرضه س میگفت از روزی که تورو گرفتم بدبخت شدم‌...یه بار با خواهرش رفتیم بازار چند سال پیش..بهش گفتم یه چیزی بخره برام محل نداد رفت پیش ابجیش من پشت سرشون مث بچه یتیما راه میرفتم اخرش. دیدم محل نمیده پیش ابجبشه پچ پچ میکنه گفتم نمیخری ؟نگامم نکرد شنیدم به ابجیش گفت مثل کنه س😔 حالم ازش بهم خورد با اینکه 8سال ازون روزا میگذره

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....

حالا بریزید سرم که تو این تاپیک از خوشی هام میگم !

خب این تاپیک ها منفی هست و باید یه کمی مثبت کرد .یه مجرد رد بشه امیدش را از دست نده 

من شوهرم واقعا عالیه .هیچ وقتم دلم نسوزونده 

از این شوهرا زیادن 

انشاله که شما هم اگه دلتون سوخته ،این قضیه را مرتب برای خودتون و بقیه بازگو نکنید تا حال دلتون خوب شه ❤

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
حالا بریزید سرم که تو این تاپیک از خوشی هام میگم ! خب این تاپیک ها منفی هست و باید یه کمی مثبت کرد ...

خب شوهرتون عالیه که نمیتونین چیز بدشو ببینید یعنی نداره که ببینی...اما همه عالی نیستن

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....
میگه کوتاه و چاقی😡

مگه روز اول ندیده بود

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
چند ساله ازدواج کردیم همیشه سر دعوا من بهش میگم کاش باهات ازدواج نمیکردمو وپشیمونو وغیره ولی اون چیز ...

ببخشیدا ولی چقد لوسی تو ب شوهرت بگی ناراحت نمیشه؟؟!!!! 

این همه تو ب شوهرت گفتی حالا اونم ی بار گفته تازه خیلی هم خوب رفتار کرده بنده خدا احتمالا اینکارو کرد ک بهت بفهمونه حرفای بدی میزنی

ن  

همسر منم اگه خیلی حرصش بگیره نیش و کنایه میزنه مثلا ۱ دفعه شغلمو مسخره کرد که اصلا از ذهنم بیرون نمیره البته منم  خیلی اذیتش کردم بعد اونم شغلمو مسخره کرد بعدشم عذر خواهی کرد اما از ذهنم بیرون نرفت حرفش 

بله دو ماه بعدش برادرش فوت کرد یا وقتی منو تهدید کرد با سر فرود اومد از پشت بوم  جالبیش اینه ...

خدابیامرزه مادرتونو .. خیلی ناراحت شدم ازینکه انقد بعضیا بی شعورن که واس مرگی ک دست خدا هست هم دل میشکنن!! به این فک کن چقد خدا صداتو میشنوه و هواتو داره 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏