2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه شیر میدن. کمک

93 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان. من سه روزه زایمان کردم. بچم بیمارستان بستریه ازم دوره. مجبورم شیرمو بدوشم بدم ببرن براش. روز اول ک اصن شیرنمیومد. دیشب دیدم لباسم خیس میشه وفهمیدم شیر داره. باشیر دوش دوشیدم یکم ولی بعد چند ساعت عین سنگ سفت ودردناک شده. هرچقدرهم میدوشم انگار هیچی ندوشیدم!!!😭 همونجوری سفت و ازار دهندست.. توراخدا اگه راه حلی دارید که به دردم میخوره کمکم کنید. تنهام کسی رو ندارم، مادرم پیش بچمه... فقط خاهشا نیایید بگید منم اینجوری بودم راه حل بدید. ممنونم 😔😢😢

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

بروزیردوش آب گرم حمام

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم کوچولوت مبارک باشه.  منم اوایل شیردهی سه بار همین طور شدم. همراه با تب و لرز شدید. آنتی بیوتیک خوردم یک دوره ده روزه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

عزیزم منم شش فروردین زایمان کردم بچم ده روز بستری بود خودم یه استکان کوچیک میزاشتم زیر سینم چرخش فشارش میدادم ازش میومد اوایل قد یه سرنگ بود همونو میبردم بیمارستان هرچی هست چون اغوزه براش تو فریزر نگهش دار یه قطرشم دور نریز

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزيزم شير دوش نداري؟؟ منم با اينكه شير داشتم دوشيده نميشد اما مال بعضيا تو يه دقيقه شيشه رو پر ميكنه.

البته شير بعد سه روز بيشتر ميشه.اما اگه ميخواي سينه تو بگيره و شيرخشكي نشه بهتره بري خودت شير بدي بهش.اگه نه كه بهش شيرخشك بدين بچه گشنه نمونه فداش بشم من😍

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزيزم شير دوش نداري؟؟ منم با اينكه شير داشتم دوشيده نميشد اما مال بعضيا تو يه دقيقه شيشه رو پر ميكنه ...

باشیر دوش میدوشم ولی قطره قطره میاد😭دوبار رفتم به امید اینکه سینمو بگیره اما متاسفانه ازبس گریه کرد دلم کباب شد براش. بیخیال شدم... اخه نوک سینه هام کوچیک و فرو رفتست😢😭

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

تجربه ای که من دارم شیردوش هم باعث سفت و متورم شدن سینه میشه هم نوک سینه زخم میشه،،خیلی آروم با دستت شیر بدوش و الانم برای اینکه یکم سینه هات تخلیه بشه  سشوار گرم بگیر و آروم ماساژ بده هم شیرت تخلیه میشه هم دردش کمتر میشه

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
باشیر دوش میدوشم ولی قطره قطره میاد😭دوبار رفتم به امید اینکه سینمو بگیره اما متاسفانه ازبس گریه کرد ...

آخي عزيزم تلاشتو بكن تا ميتوني از شيرت بخوره يا بگيره سينه تو الان فكش ضعيفه انشالله تا دوسه روز بهتر ميشه ميگيره.با رابط سينه هم امتحان كن.هرچيم شير اومد بزار فريزر بعدا قاطي شيراش ميكني ميدي.غصه هم نخور وقتي راه حل داره نيازي نيس زياد استرس بكشي

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تجربه ای که من دارم شیردوش هم باعث سفت و متورم شدن سینه میشه هم نوک سینه زخم میشه،،خیلی آروم با دستت ...

واقعا؟ همه میگن شیردوش خوبه و...، شاید اگه بادست میدوشیدم اینقد عذاب نمیکشیدم. خدا خیرت بده.... الان میرم انجام میدم. ممنونم قربونت برم. 😊😘

آخي عزيزم تلاشتو بكن تا ميتوني از شيرت بخوره يا بگيره سينه تو الان فكش ضعيفه انشالله تا دوسه روز بهت ...

ممنونم عزیز دلم... بارابط هم امتحان کردیم نشد که نشد. به قول شما فکش ضعیفه توان نداشت بمکه. حالا باسشوار و... تلاشمو میکنم. شماهم دعاکنید انشاالله بیاد خونه هرطور شده سینمو میدم بهش. بازم ممنونم از راهنمایی که کردی عزیزم. 😘😘

ممنونم عزیز دلم... بارابط هم امتحان کردیم نشد که نشد. به قول شما فکش ضعیفه توان نداشت بمکه. حالا باس ...

خواهش ميكنم عزيزم.نگران نباش.بچه ها تو خواب بهتر ميگيرن سينه و اينكه بگيري بغلت راهش ببري و شير بدي اينارم امتحان كن.انشالله ميگيره 🙏🙏🙏

واقعا؟ همه میگن شیردوش خوبه و...، شاید اگه بادست میدوشیدم اینقد عذاب نمیکشیدم. خدا خیرت بده.... الان ...

نه عزیزم من برای بچه اولم بی تجربه بودم همه میگفتن شیردوش استفاده کن یعنی نابود شد سینه هام یه زخم های وحشتناکی شد که میترسیدم به بچه شیر بدم ،برا دومی اصلا از شیردوش استفاده نکردم فقط با دست شیر میدوشیدم نه زخم شد نه دردناک،،،سشوار هم یه دکتر بهم گفت استفاده کنم از فاصله میگرفتم روی سینه هام شیر سرازیر میشد و دردش کم میشد

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀