2777
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
۴ماه و ۶روز ۶۵۰۰ وزن تولدشم ۳۶۵۰ و وزن ۳ماهگیش ۶۲۰۰ 

خوبه وزنش زیاد نگران کننده نیست

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مدتی بده اگ‌اثر نداره ببر عوض کنه

دعاکن برای بچم هرکی میرسه میگ چه لاغره و ال و بل بدتر میریزنم بهم خودم بدترشدم اصلاخواب وخوراک ندارم دیشب ۴ونیم خوابیدم ۷بیدارشدم غذاهم که نگم دیروز هیچیییی نخوردم تا شب یکم شام خوردم

تیکر تولد پسرمه
دعاکن برای بچم هرکی میرسه میگ چه لاغره و ال و بل بدتر میریزنم بهم خودم بدترشدم اصلاخواب وخوراک ندارم ...

الهی عزیزم خدا کمکت انشالله درکت میکنم .ولی کاری ب حرف کسی نداشته باش .انشالله درست میشه قلقش باید بیاد دستت

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
مادرشوهرم شده اینه دق

بیخیال.بچه ها یکدفعخ رشد میکنن خدا اصلش رو درست کنه مهم بعدشه افتاد رو غذا عالی میشه بد ب دلت را نده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بچه ای ک اصلا شیر نمیخوره و خواب نداره بیماریش چیه؟؟؟؟

اگه توی خواب بخوره شیر رو رفلاکس داره باید شیرش حتما تغییر کنه حتی اگه شیر مادره باید شیر خشکی بشه 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه