2777
2789
عنوان

لنگیدن پای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 29860 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهویی اینجور شد بدون دلیل

ممنونم عزیزم 

پسر منم صب از خواب بیدار شد دیدم داره میلنگه انگار زانوشو خم نمیکنه و انگشتاشو ب سمت داخل جمع میکنه من خیلی نگرانشم 😔😔کارم شده غصه خوردن

ممنونم عزیزم  پسر منم صب از خواب بیدار شد دیدم داره میلنگه انگار زانوشو خم نمیکنه و انگشتاشو ب ...

سلام عزیز

مشکل پسر گلت حل شد؟ ان اشالله

پسر دوساله ی منم چند روزه ک میلنگه بدون دلیل  بدون کبودی 

دکتر بردیم و عکس گرفتیم چیزی نشون نداد 

دکتر هم داروی خاصی نداد فقط یه شربت کلسیم داد 

ولی امروز پسرم تب داره ؟

میشه از پسرت و درمان دکترش بگی

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

سلام تو رو خدا یکی منم راهنمایی کنه،از صبح پسرم پای چپش میلنگه بدون درد بازی میکنه ولی انگار زانوش خالی میشه از زیر پاش انقدر نگرانم که تا دکتر برم تحمل ندارم..لطفا بیاید بگید بچه هاتون مشکلشون چی بود خوب شدن انشاالله؟

عزیزم دکتر چیزی تشخیص داد؟؟ چقدر طول کشید؟؟ اونم درد نداشت؟؟

سلام ببخشید پسر شا خوب شد مشکلش چی بود پسر منم پای چپش لنگ میزنه سه ماهی میشه یک هفته میلنگه بعد خوب میشه سه هفته ای دوباره بر میگرده یسونو بردیم التهاب داشت و مفصل رانش یکمم اب اورده بود  که خوب شد دوباره الان لنگیدنش برگشته شنبه میبرم ارتوگد عکس بگیره نمیدونم چیه این مریضی خیلی میترسم

دکتر ک بردمش ولی چیزی در این باره بهم نگفتن حدودا ی هفته پیش پسرم شکمش شل کار میکرد مثلا اگه در طول ...

دقیقا پسرمنم همین طوری بود دقیقا مشکلش عین پسره منه کاش بگی چی شد دکتر چی گفت 

سلام ببخشید پسر شا خوب شد مشکلش چی بود پسر منم پای چپش لنگ میزنه سه ماهی میشه یک هفته میلنگه بعد خوب ...

سلام تورو خدا کمکم کنید پسر منم الان یک ماهه پای چپش همینطوری شده خوب میشه بازم برمیگرده پای پسر شما خوب شد؟؟؟