2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا همه موقع تخمک گذاری نزدیکی دارن دیگه پس تو پریود

تخمکگذاری فقط مال یا موقع خاصه وگرنه ادم همیشا تخمکگذاری نمیکنه معمولا تخمکگذاری روز چهاردهم پریود یا یه روز قبل یا بعدش اتفاق میفته

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من دوبار باردار شدم هر دودفعه روز تخمک گذاری   اولی دختره دومی پسر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من دوبار باردار شدم هر دودفعه روز تخمک گذاری   اولی دختره دومی پسر

من این دفعه با روز تحمکگذاری اقدام کردم تا زودتر باردار زشم اصلا جنسیت واسم مهم نیس ولی الان وقت سونو ام نشده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

تخمکگذاری فقط مال یا موقع خاصه وگرنه ادم همیشا تخمکگذاری نمیکنه معمولا تخمکگذاری روز چهاردهم پریود ی ...

بله دقیقا

اقدام هم همون موقع هست

یکی دو روز قبل و بعدش

پس میشه موقع تخمک گذاری

!!!

من این دفعه با روز تحمکگذاری اقدام کردم تا زودتر باردار زشم اصلا جنسیت واسم مهم نیس ولی الان وقت سون ...

باید بدونین که از شش ساعت تا بیشتر طول میکشه که اسپرما به لوله های فالوپ برسن

و همه دکتر ها هم میگن قبل تایم تخمک گذاری نزدیکی کنین

همون روز و بعدش به درد نمیخوره

مگه شانسی مثلا تخمک گذاریتون یکم دیرتر اتفاق بیافته که منجر به بارداری بشه

برا همین میگن دو روز بعدشم داشته باشید

من این دفعه با روز تحمکگذاری اقدام کردم تا زودتر باردار زشم اصلا جنسیت واسم مهم نیس ولی الان وقت سون ...

انشاالله سالم وسلامت باشه پسر دختر بودنش  خواست خداست که هرکدوم درجایگاه خودش با ارزشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن