2777
2789
عنوان

کسی هست به من کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 36 پست
همیشه من کوتاه میام انگارشده وظیفم تازگیام بی دلیل خستگیاشو سرمن خالی میکنه بااین که درکش کردم همیشه ...

حتما فشار زندگی رو تازه داره متوجه میشه چون بالاخره داره تشکیل خانواده میده

ببین تا اخلاقای همدیگه هم دستتون بیاد تقریبا یه3.2سالی زمان میبره

اگه هم بتونی راضیش کنی کلاس کنترل خشم بره که عالیه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ببین عزیزم گاهی ممکنه از جای دیگه عصبی شده باشه مثلا یه مشکلی تو کارش براش پیش اومده باشه و سر تو خا ...

بخدامنم همیشه همین کارومیکنم ولی هرچقدم عصبانی باشه نباید فوش ناجور بده حرمت بشکنه نمیدونم چجوری روش میشه حرف ازدوس داشتن میزنه بعدش جالب اینجاست من که احترامشونگه میدارم چیزی بهش نمیگم میگه خوب مظلوم نمایی میکنی باخونسردی منواذیت میکنی اینا دیگه عجیبه نمیدونم چکارکنم یعنی حزف بزنم مقصرم نزنمم میشم سادیسمی که بقیه روآزارمیده 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدامنم همیشه همین کارومیکنم ولی هرچقدم عصبانی باشه نباید فوش ناجور بده حرمت بشکنه نمیدونم چجوری روش ...

😄😄😄شوهر منم همینه ولی فقط فحش بد نمیده

گاهی دوس دارم خفش کنم واس اینکاراش

بنظرم بهترین چیز براتون مشاورست

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
حتما فشار زندگی رو تازه داره متوجه میشه چون بالاخره داره تشکیل خانواده میده ببین تا اخلاقای همدیگه ...

درسته فشار مالی وکلی بدهی پیش اومده براش توتاپیک قبلیام گفتم اما من مقصرنیستم میترسم ازش این مردقراره کنارمن باشه اما خودش ازصدتاغریبه بیشترتوهین میکنه 😣

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
😄😄😄شوهر منم همینه ولی فقط فحش بد نمیده گاهی دوس دارم خفش کنم واس اینکاراش بنظرم بهترین چیز برات ...

آره واقعا من یکم مشکل قلبی دارم بهش میگم تمومش کن حالم خوب نیست میگه بمیر راحت شیم😥 اون لحظه منم دلم میخواد خفش کنم باهم بمیریم یه جلسه مشاوره رفتیم دعوا راه انداخت باید بانقشه ببرمش

آره واقعا من یکم مشکل قلبی دارم بهش میگم تمومش کن حالم خوب نیست میگه بمیر راحت شیم😥 اون لحظه منم دل ...

همون باید ببری با این چیزی که میگی واقعا براش لازمه چون احتمالا یه چیزی کفته به به مزاعش خوش نیومده و دعوا راه انداخته

همون باید ببری با این چیزی که میگی واقعا براش لازمه چون احتمالا یه چیزی کفته به به مزاعش خوش نیومده ...

آره امیدوارم بتونم حریفش بشم😑

آره امیدوارم بتونم حریفش بشم😑

رشته ات روانشناسیه؟خودت که بهترین کمکا رو میتونی به زندگیت کنی

رشته ات روانشناسیه؟خودت که بهترین کمکا رو میتونی به زندگیت کنی

آره روانشناسی میخونم ولی هیچی رواین بشرتاثیرنداره وقتی خوبه خیلیییی خوبه وقتی بد میشه بدتراز شمره هیچ فنی روش جواب نمیده حالا همین دختردایی هامو خودم راهنمایی کردم زندگیشون اوکی شد نمیدونم مشکل کارمن کجاست 

آره روانشناسی میخونم ولی هیچی رواین بشرتاثیرنداره وقتی خوبه خیلیییی خوبه وقتی بد میشه بدتراز شمره هی ...

دوست منم روانشناس به همه کمک میکنه ولی طفلی برای خودش نمیتونه

دوست منم روانشناس به همه کمک میکنه ولی طفلی برای خودش نمیتونه

آره همیشه یه نفرلازمه که از خارج به قضیه نگاه کنه کاش اینجوری نبود

نقطه ضعف آدم ها در عصبانیت متفاوت هست

همینطور در نحوه بروز احساسات 

بعد آدم ها سالها رفتاری که در والدین دیدیدن و حتی گاها غلط بوده ولی چون در یک خانواده بروز میکرده عادی به نظر میرسد رو الگو قرار میدن

باید در مواقع آروم بودن گفتگو کنید بگید چی آزارتون میده و احساس منفی ایجاد میکنه 

بگید از اون رفتار دقیقا چه احساسی دریافت میکنید 

و همینطور در زمان بروز خشم طرف مقابل که رفتاری خارج از توافقات داره رخ میده به هم یادآوری کنید حالا نه اینکه اون لحظه معلم بشید .. بلکه با اقتدار بگید الان زمان مناسبی نیست و گفتگو رو تمام کنید 

از شب تا صبح به بحثی که از سر خشم هست ادامه دادید این درست بوده به نظر شما؟ 

گاهی سکوت جواب نمیده و منطق در لحظه خشم خاموش میشه 

ادامه گفتگو میتونه بالغ نفر مقابل رو هم خاموش کنه .... 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نقطه ضعف آدم ها در عصبانیت متفاوت هست همینطور در نحوه بروز احساسات  بعد آدم ها سالها رفتار ...

اگر مساله برای شما شفاف نشد بفرمائید که صحبت رو ادامه بدیم 

البته با توجه به رشته شما فکر کنم نکات اصلی رو خودتون می تونید تحلیل کنید 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
میگه وقتی من عصبانی ام سکوت کن هیچی نگو پیام نده تاخودم پیام بدم منم قبول کردم پیش اومده که عصبانی ب ...

وای عزیزم، چقدر اینو خوندم یاد خودمو همسرم در  دوران عقد افتادم. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
وای عزیزم، چقدر اینو خوندم یاد خودمو همسرم در  دوران عقد افتادم.

شمام رعایت کردین؟ الان رابطه خوبی دارین؟