2777
2789

سلام بچه ها اگر پدرتون دستش به دهنش برسه به همه خواهر و بردارم کمک مالی کنه شما ازش توقع دارین؟؟ 

شما از پدرهاتون توقع ساپورت مالی بعد از ازدواج هم دارین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نه من مجردیم توقع نداشتم با وجود اینکه وضعش خوبه الانم ندارم بعد فوتش هم ندارم.. من فقط واسه جهازم توقع داشتم ک اونم باوجود وضع خوبش برام اونی ک بایدو نداد ی چیزی داد ک ققط از سرش باز یشه همین

از من غلط املایی نگیرین خستم نمیتونم هی اونا ک اشتباه مینویسمو درست کنم. مررررسی اه  

من هیچ توقعی ندارم . قبلا داشتم به روی مامانمم آوردم که بین من و خواهرام فرق میزاری (هم مالی هم روانی )اما ککش هم نگزید منم دیگه با بی توقعی خودمو خلاص کردم . البته من کلا توقع مالی از شوهرمم ندارم چه برسه به بابام . دختر خونه هم که بودم دستم تو جیب خودم بود از بس مامانم بهم گفت چرا خرج خودتو درنمیاری کی پس گور نجستو گم می کنی بری از ۱۹ سالگی خودم رفتم پی کار تو دانشجویی .

مجردم پدرم خودش دوست داره ساپورت کنه اما من هیچ توقعی ندارم و سعی میکنم مستقل باشم

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

هیچ وقت توقعی نداشتم و هرکاری کردن رو لطفشون میدونستم حتی جهزیه خریدن،بیشتر جهیزیه رو مادرم با سلیقه خودش خرید البته همه رو بهترین گرفت خودش ولی منم توقعی نداشتم که چرا فلان مارک و نگرفتی یا چرا فلان وسیله رو نگرفتی البته من دختر اول بودم