2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفت مادرم عروسی ک قبل محرم شدن ب غریبه دست داده نمیخواد بچه من مادری مث تو نباید بالا سرش باشه ب ...

باشه نگو گلی اذیت میشی حالا که ازدواج کردی ان شاءالله خوشبخت باشی اونم بره دختر افتاب مهتاب ندیده بگیره کع البته نیست دوس دختر یکی دیگه میگیره

باشه نگو گلی اذیت میشی حالا که ازدواج کردی ان شاءالله خوشبخت باشی اونم بره دختر افتاب مهتاب ندیده بگ ...

سخته خیلی ایشالا هیچکدوم هم جنس هام دردشو نکشن 

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
چه نازی 😍 چشات ماله خودته؟ پوسستو چیکار کردی که سفیده؟ لطفا بگوو

راکوتان ک میخورم یکساله ولی لوازم ارایش استفاده نمیکنم مگه ی جای خاص راکوتان واقعا جوشو از بین میبره اما برا خانومایی ک اقدام ب بارداری میکنن خطرناکه اگه لک داشت صورت با چن جلسه میکرودرم ابریژن صاف میشه اگه شادابی بخوای و اینکه کلا بدون کرم‌پاشی هرجا بری صورتت روشن و صاف و شاداب باشه چن جلسه مزونیدلینگ میکنن ک درد نداره

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
راکوتان ک میخورم یکساله ولی لوازم ارایش استفاده نمیکنم مگه ی جای خاص راکوتان واقعا جوشو از بین میبره ...

بعد این قرصی میخوری ضرر نداره؟ واسه کبد ضرر نداره؟ میکرودرم کردم اما هیچی به هیچی

.👦🏻❤👦🏼 .🌕🌑.