2777
2789
عنوان

فحش و عکس العمل؟؟؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
خودش بلافاصله پشیمون شد..گفت من همچین حقی نداشتم بی احترامی کنم..هی میگفت هیس من چیزی نگفتم..اصلا تو ...

منم دلم شکست اما بعد ها ادم باید از یادش ببره ک زیاد ناراحت نشه اونم اعصبانی بوده گفته مطمئن باش پشیمونه 

چند روز سرد باش همین که معذرت خواسته کافیه کشش نده

آخه من آدمی هستم ک راحت فراموش نمیکنم..وقتی این حرفو زد به غلط کردن انداختمش😑

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من آدمی هستم ک راحت فراموش نمیکنم..وقتی این حرفو زد به غلط کردن انداختمش😑

به ضرر خودتون میشه بخشش خیلی مهمه تو رابطه گذشت داشته باشید اگر واقعا طرفت معذرت خاسته

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 
منم دلم شکست اما بعد ها ادم باید از یادش ببره ک زیاد ناراحت نشه اونم اعصبانی بوده گفته مطمئن باش پشی ...

چجوری فراموش کنم..احساس میکنم خودش بیشتر از من ناراحت شد ولی اگه تکرار کنه چی؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
چجوری فراموش کنم..احساس میکنم خودش بیشتر از من ناراحت شد ولی اگه تکرار کنه چی؟

اگ نمیخای تکرار کنه اعصبانی ک شد توهم بدتر نکن من جواب دادنی بدترمیشه خودشم فش میده چ برسه من

اره خودشون پشیمون میشن بعدش

اگ نمیخای تکرار کنه اعصبانی ک شد توهم بدتر نکن من جواب دادنی بدترمیشه خودشم فش میده چ برسه من اره خ ...

سعیمو میکنم ولی من ازون جوشی ترم اخه😐

بدتر میشه خب تو یکی لاقل اروم باش منم بعضی وقتا ک اعصبانیم اینجور میشه دیگ گوشیو قط میکنم اخرش بعد ا ...

بهترین کارو میکنی واقعا