2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست

@نوشابا  

نوشابایم

صفحه ۶ و ۷ رو بخون و تمام سوالاتم بپرس جآن😀😍

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

پس حسم درست بود دیدی گفته بودم حس میکنم عاشقته خوبه تاپیکتم ندیده بودما حالا مطمن شدم حالا بگو ببینم عاقا چه شکلیه مالی هست  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حسم درست بود دیدی گفته بودم حس میکنم عاشقته خوبه تاپیکتم ندیده بودما حالا مطمن شدم حالا بگو ببینم ...

اینستا داری😀

اخه من نمی تونم عکس بزارم سایت☹

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اینستا داری😀 اخه من نمی تونم عکس بزارم سایت☹

اره اما اینستا که چرا تل داری اگه تل داری ایدی تل بهت بدم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

اولین دیدار عاشقونمون که یه هفته بود دوست شده بودیم روز ولنتاین بود که برف هم داشت میبارید رفتیم جنگل شوهرمن یه گوی موزیکال که دونفر همو بغل کردم و برف داره میاد برام گرفته بود

عاشق اون هدیشم بهترین و زیباترین هدیه عمرمه الان

اولین دیدار عاشقونمون که یه هفته بود دوست شده بودیم روز ولنتاین بود که برف هم داشت میبارید رفتیم جنگ ...

وای جآنم 😍چه خوب و قشنگ

اره اما اینستا که چرا تل داری اگه تل داری ایدی تل بهت بدم

فرستادم😍

@haniii_mi هانی جآن

اینجا صفحه شیش همه رو گفتم😅

@haniii_mi   هانی جآن اینجا صفحه شیش همه رو گفتم😅

خیلییییی عالی بود عزیزممم عشققق کردم😁

عشقتون مانا جان دل 

من یه داستان دارم مفصللل😂😂😂😂

تاپیکت پاره میشه بنویسم😂😂😂

دعا کن برام ماهم ازدواج کنیم 

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
خیلییییی عالی بود عزیزممم عشققق کردم😁 عشقتون مانا جان دل  من یه داستان دارم مفصللل😂😂😂😂 ...

مجردی 😍🙈

دوست داشتی تعریف کن

من عاشق داستان عاشقونه ام که تهشم وصاله😀😀😀😀

مجردی 😍🙈 دوست داشتی تعریف کن من عاشق داستان عاشقونه ام که تهشم وصاله😀😀😀😀

بذا خلاصه بگم 

بدون قضایای طولانی اون وسط😂😂

5 سال پیش اقایی عاشق من میشه و هر جوووور که بهم ابراز علاقه میکرد اصا بهش رو نمیدادم 

در این بین با دو سه نفر دوست شدم که طفلی عشقم خون دل میخورد و تا اخرش به پام موند 

بعد 3 سال که عاشقم بود با سختی های فراوان باهم دوست شدیم 

خانواده ها مخالفت میکردن 

ازار و اذیت اطرافیان 

خلاصه دردسر های عظیم داشتیم 

تا اینکه کم کم مشکلات رفع شد هر دو خانواده ها رضایت دادند و چند هفته پیش دومین سالگرد عشقمون بود.ینی رفتیم تو سه سال😆😆

الانم عشق جان داره خونمون رو میسازه و انشاالله تا یکی دوسال دیگه خواستگاری و اینااا 

شاید باورتون نشه ولی نصف شهر از این جریان مطلعه😂😂😂

بذا خلاصه بگم  بدون قضایای طولانی اون وسط😂😂 5 سال پیش اقایی عاشق من میشه و هر جوووور که بهم ...

واااااااااااااای😍🙈

پس وصال شیرینی در راهه

انشاالله برای همه

دست معشوقت زیر سر دلفریب ستمگر ما😒

واااااااااااااای😍🙈 پس وصال شیرینی در راهه انشاالله برای همه دست معشوقت زیر سر دلفریب ستمگر ما😒

انشاالله😅😅

ای دیوونه😂😂😂

انشاالله😅😅 ای دیوونه😂😂😂

بدوووووو بیا گذاشتم