2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15349 بازدید | 266 پست
ن بعد چند ماه کات کردیم  حالا بعد یه سال برگشته گفت به ازدواج بهت فکر میکنم گفت دوستی ن فقط گ ...

آخ عزیز دلم

از اون ته قلبم خواستم که بشه

ممنونم ازت برای آرزوی خوب

ولی همون طور که بالا نوشتم

رابطه ما خیلی درهم‌شده😂👊🏻

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم درد میکرد رفتم دکتر. دکتر قلبه اونجا گرفتار شدم😂😂😂

واااااااااای😍قلبتو خوب کرد دیگه

چی میخواستی بهتر از این؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
اره فداش بشم ۱ ساله زنشم😍😍

وااااااییی

رقیق القلب شدم🥺

ولی الان دائم یه مدل تو قیافست🥴 درگیره کار و بار دوست داشتم ببرمش کنسرت گرشا رضایی کلی هم پول بل ...

آره آره بفرست برام

پی وی 

موخوام بوخونم😝

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آخ عزیز دلم از اون ته قلبم خواستم که بشه ممنونم ازت برای آرزوی خوب ولی همون طور که بالا نوشتم را ...

میگم تابحال ابراز علاقه کردید به هم؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آره آره بفرست برام پی وی  موخوام بوخونم😝

تو خصوصی نمیشه عکس فرستاد😂

اینجا میفرستم بخون

ماچ بهت

توراه مدرسه دیدمش😐

باز ببعی اومد برقا اومد همه صلوااااات

آقو تو هنوز صلوات میخوای؟🤦🏻‍♀️

میگم تابحال ابراز علاقه کردید به هم؟

من هر وقت میرم یه ذره تو فاز عاشقی میگه نه،بحث رو عوص میکنه

چون

از همون اول پرسید سنمو گفت خیلی کوچیکی

و نمی دونه که من میدونم زن داشته و سنش بالاست

یبار بهش گفتم ظالم

گفت اینکه نمی خوام تورو درگیر  این رابطه کنم ظالمم؟؟

من هر وقت میرم یه ذره تو فاز عاشقی میگه نه،بحث رو عوص میکنه چون از همون اول پرسید سنمو گفت خیلی کو ...

یه چیزی بگم؟ این نامه قشنگه ولی دغدغه های ذهنیشو کم نمیکنه

اون نگران ناپختگی و تب تند توئه

چاره ای دیگر نیز بیندیش

یه چیزی بگم؟ این نامه قشنگه ولی دغدغه های ذهنیشو کم نمیکنه اون نگران ناپختگی و تب تند توئه چاره ای ...

خب چُکُنَم؟🥺🥺

اسیر شدیم😭

فکر میکنه میپره از سرم

پریدنی بود پریده بود دیگه☹

باز ببعی اومد برقا اومد همه صلوااااات آقو تو هنوز صلوات میخوای؟🤦🏻‍♀️

من کی گفتم صلوات میخوام؟اون توامضام هست عزیزم شمااگه دوس نداری امضامو نخون ونفرست🌹😊

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
من کی گفتم صلوات میخوام؟اون توامضام هست عزیزم شمااگه دوس نداری امضامو نخون ونفرست🌹😊

ای وای قربونت بشم من باهات شوخی کردم خوشگلم

من انقدر تو رو دوست دارم یادت نیست ولی قبلنم سربسرت گذاشتم سر این مساله

معلومه که برات صلوات میفرستم عسل

ای وای قربونت بشم من باهات شوخی کردم خوشگلم من انقدر تو رو دوست دارم یادت نیست ولی قبلنم سربسرت گذا ...

مرسی مهربون😘😘😘حاجت رواشی الهی🌼💖😍

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱