2777
2789
عنوان

چرا برادرا اینطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 63 پست
موافقم...داداشم زن نداره ولی معلومه از این ندید بدیدا میشه...

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
همینکه ب خانمش محبت کنه وجای دیگه هرز نپره خیلی خوبه بنظرم

اون یه چیز جداست.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرباید بلدباشه تعادل رعایت کنه پسرخوب خانومشوباخواهرش صمیمی میکنه و حدود رو رعایت میکنه

عروس بدون عقده هم اگه واقعا شوهرشو شریک زندگی بدونه خانوادشم مثل خانواده خودش خواهد دید من خواهرشوهرمو مثل خواهرم دوس دارم و جاریمومثل زنداداشم همشم لطف وتعادل ایجادکردن شوهرمه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
 یعنی داداشا قبل ازدواج خیلی محبت و توجه میکنن به خواهرشون؟ باورش برام سخته

آره.ما عین دوتا دوست بودیم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
خیلی از ماها که خواهرشوهریم انصافا آرزومون خوشبختی براردمونه‌. اما آدم یه دفه میبینه داداشش کلا دیگه ...

عزیزم بیخیال...داداشم ی دوس دختری داره از همین الان سیاستاشو شروع کرده ولی خب خودمو قانع میکنم بخاطر برادرم اون شاد باشه کافیه

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

کلا هرکس زندگی خودشو داره توقع نداشته باشیم ..خواهر برادری یعنی ی احوال پرسی ساده اونم هررر چند وقتی حالا تلفنی...‌جور شد هر چند وقتی دیدن ....

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

وقتی کسی ازدواج می کنه دیگه والدین و خواهربرادرها نباید ازش انتظار داشته باشن به اندازه ی قبل براشون وقت بذاره

این نشونه ی‌ دوست نداشتن یا کمتر دوست داشتن نسبت به قبل نیست

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

آره.ما عین دوتا دوست بودیم

چه عجیب و جالب .. ما که کلا کاری بهم نداشتیم الان هم نداریم

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

من فکر میکنم خیلی وقتا که مشکل پیش میاد به خاطر پسره.انقد افراط میکنه تا رابطه زنداداش و خواهرشوهرو بد کنه.خواهر اگر خیالش راحت باشه هنوز جایگاه محبتیشو داره چرا بد رفتار کنه یا حسودی کنه

مشکل از زن داداشه😂

عزیز دلم منطقیشو بخوای فکر کنی تایمی که توی خونه پدر و مادر هستین شماها فرزند اون خونه این هر روز باهمین و بهم نزدیگ ولی وقتی ازدواج میکنین خودتون میشین ستون یک خانواده دیگه و خواسته و نا خواسته الویت اول با همسر ادمه.به دل نگیر اون الان مسئولیتش بیشتر از قبله مرد یه زندگیه پدر یه بچس همون جوری که پدر ها و مادر های ما الویتشون ما بودیم...

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

من برادرم ازدواج کرده به خدا هیچ انتظاری ازش ندارم چون درک میکنم درگیر زندگی متاهلی شده...توقع دارم خواهر شوهرم هم انتظاراتش رو کم کنه و هی توقع نداشته باشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وقتی کسی ازدواج می کنه دیگه والدین و خواهربرادرها نباید ازش انتظار داشته باشن به اندازه ی قبل براشون ...

عین قبل لازم نیست باشه

اما خب یه فضای دو نفره ای رو هم بزاره باشه.قبلا ساعتها با هم حرف میزدیم الان من چند ساله دو دقیقه باهاش تنها نبودم