2777
2789

اخبار گفت برای همه سهامداران سهام عدالت کد بورسس صادر میشه این یعنی دیگه نیازی ب اقدامی از طرف سهامدار نیس نیاز ب احراز هویت و اینجور چیزا؟؟

بچه ها منم سهامم روفقط روش ازادسازی مستقیم زدم دیگه کد بورسی واحراز هوییت نکردم به نظرتون مشکل پیش میاد چون میخوام همینطور بمونه سال دیگه بفروشم

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها منم سهامم روفقط روش ازادسازی مستقیم زدم دیگه کد بورسی واحراز هوییت نکردم به نظرتون مشکل پیش م ...

این سئوال منم هست ولی به نظرم مشکلی نداشته باشه

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

برای همه کد بورسی صادر شده ولی اگر کسی بخواد بیاد تو بورس ازش استفاده کنه بله باید احراز هویتش انجام بده،ولی اگر نمیخواد بیاد تو بورس فعلا نیاز نیست بره احراز هویتش رو انجام بده تا وقتیکه ک بخواد استفاده کنه،ولی شرایط احراز هویت اسونتر شده میشه تو خونه هم انجام داد

پسر هستم
این سئوال منم هست ولی به نظرم مشکلی نداشته باشه

اخه گفتن باید کد بورسی داشته باشی ادم نمیدونه باید جواب این سوال رواز کجا بپرسه چون تعطیلات هم هست ووقت گرفتن کدبورسی هم فردا تموم میشه

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝                        
برای همه کد بورسی صادر شده ولی اگر کسی بخواد بیاد تو بورس ازش استفاده کنه بله باید احراز هویتش انجام ...

محدودیت زمانی برای گرفتن کد بورسی نیست؟

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
توخونه چجوریه

همون سایت سجام مشخصات رو وارد کردن ،و اینکه قبلا سایت سجام برای احراز هویت مجبور بودیم عکس بدیم و نمیشد،و مجبور بودیم بریم دفتر پیشخوان دولت اینکار رو انجام بدیم،ولی چندروز شنیدم نرم افرازی تهیه کردن که از طریق اون هم میشه مرحله عکس رو انجام داد و نیاز به رفتن به دفتر پیشخوان نیست.

اسم برنامش رو الان نمیدونم چیه باید جستجو کنم،ولی با یه سرج از گوگل میشه پیداش کرد،واحتمالا تو برنامه بازار هم بشه دانلودش کرد

پسر هستم
محدودیت زمانی برای گرفتن کد بورسی نیست؟

اگر برای سهام عدالت باشید فقط تا 15 وقت هست که اگر کسی روش مستقیم رو انتخاب کنه بشه تو بورس ازش استفاده کنه.

ولی اگر برای سهام عدالت نباشید نه محدودیت نداره. 

پسر هستم
اگر برای سهام عدالت باشید فقط تا 15 وقت هست که اگر کسی روش مستقیم رو انتخاب کنه بشه تو بورس ازش استف ...

بعد از اون نمیشه و سهام عدالتمون بی ارزش میشه

بعد از اون نمیشه و سهام عدالتمون بی ارزش میشه

اگر بعد از این تاریخ کاری نکردیت(یعنی روش مستقیم رو انتخاب نکردیت و ،هیچ کاری نکردیت به صورت پیشفرض روش غیر مستقیم انتخاب میشه واستون) نه سهامتون بی ارزش نمیشه ،فقط دیگه مدیریتش با خودتون نیست و نمیتونید توی بورس بیاریدش،دیگه مدیریتش با دولت هست و دولت واستون مدیریت میکنه و مثل سابق احتمالا سالی مبلغی رو بهتون بدن،ولی ارزشش و مدیریتش با دولت هست

توصیه دولت اینه:که کسانی که از بورس آگاهی ندارن ،یا ممکنه نتونن باهاش کارکنن و ممکنه ارزش سهام باارزششون رو از دست بدن،اختیار مدیریت رو به دولت بدن

پسر هستم
اگر بعد از این تاریخ کاری نکردیت(یعنی روش مستقیم رو انتخاب نکردیت و ،هیچ کاری نکردیت به صورت پیشفرض ...

من روش مستقیمو ثبت کردم ولی کد بورسی هنوز نگرفتم