2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

64 نفر 

و متاسفانه به دلیل عدم رعایت مردم و حماقت های هر روز بیشتر 

بالای سه هزار نفر در یک روز آمار ابتلای امروز بوده 

حالا اون کسانی که علائم دارن و دکتر نمیرن رو و آمار کسانی که آزمایششون به دلیل خطای نمونه گیری منفی شده (که چهل درصد نمونه گیری ها رو شامل میشه ) رو بیخیال !!!!!!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
دونستن‌ش چه کمکی میکنه؟؟😂

شاید باعث بشه کسی کمی به خودش بیاد و رعایت کنن!

کاش فیلم حال وخیم و درد و رنجی که بیماران میکشن و فیلم تلاش خسته کننده کادر درمان رو یک شبکه مداوم نشون میداد 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
هیچکس دیگ ماسک نمیزنه...امروز از سرکار داشتم میومدم خونه تو ون بودم ماسک و دستکش زدم ی خانومه چپ چپ ...

سرش رو می‌کوبیدی به شیشه 😠

حالم از کسانی که رعایت نمیکنن بهم میخوره میخواد یک غریبه باشه یا نزدیک ترین دوستم 

شاید باعث بشه کسی کمی به خودش بیاد و رعایت کنن! کاش فیلم حال وخیم و درد و رنجی که بیماران میکشن و ف ...

کسی‌که می‌فهمه نیاز به هیچ توضیحی نداره و کسی هم که نمی‌فهمه حتی یک توضیح‌هم واسش اضافیه.

我能打🦋🌱
کسی‌که می‌فهمه نیاز به هیچ توضیحی نداره و کسی هم که نمی‌فهمه حتی یک توضیح‌هم واسش اضافیه.

آره واقعا کسی که نمیفهه رو باید به زور قانون متوجه کنن که ماشاالله توی اون هم بسیار موفق و پیگیر عمل شده