2777
2789

من همه مراحل ثبت ناموانجام دادم 

ولی موقع انتخاب خودرو ک دوباره با رمز عبور باید وارد شی میگه رمز عبور اشتباس حتی عوصشم کردم باز میگه اشتباه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

حرف اولو بزرگ میزنین؟؟

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

حرف اولو بزرگ میزنین؟؟

خودم ۴ نفر از فامیلو ثبت کردم مال خودم کارتمو نمیشناسه

۳ تا بانکم تست کردم نمیشه!

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهاااا فردا دفتر فروش سیم کارتا بازن.من سیمم باسم خوذم نیست

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
خودم ۴ نفر از فامیلو ثبت کردم مال خودم کارتمو نمیشناسه ۳ تا بانکم تست کردم نمیشه!

حسابات جدیدن

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
حسابات جدیدن

یکیش یه هفتس باقی شاید ۷ سال!

پشتیبان امتا هم جواب نمیدن...مثل اینکه یه مشکل اساسیه رفتمم کافینت چند نفری هم همین شرایطو داشتن

اینجا بازهست من پرسیدم گرگانم

سلام من به همین مشکل شما برخوردم خواهش می کنم اگر مال شما درست شد من رو هم راهنمایی کنین ممنونم.

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
ما هم خواستیم ثبت نام کنیم دقیقا به همین مشکل برخوردیم ارور ۱۰۵ میده نمیدونم علتش چیه احتمالا سایپا ...

من نشد حتی زنگم زدم ایران خودرو گفتن سایت مشکل پیدا کرده من سایپا ثبت نام کردم

سلام من به همین مشکل شما برخوردم خواهش می کنم اگر مال شما درست شد من رو هم راهنمایی کنین ممنونم.

درست نشد گلم من سایپا ثبت نام کردم