مثلا من زودجوشم و موقع عصبانیت حرفای تندی میزنم و زودی م پشیمون میشم ولی دیگه چه فایده که دل طرف مقابلم و شکوندم😔 نمیدونم اینجور وقتا باید چه جور خودمو کنترل کنم؟؟؟ چندبار تصمیم گرفتم این عادتمو ترک کنم ولی انگار نمیشه🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من عجولم زودم پشیمون میشم مثلا قبلا یه گوشی خوب داشتم هنگ میکرد دادم یه گوشی چرت خریدم به جاش الان هرکقت یادم میوفته گریم میگیره حیف گوشیم دیگه نمیتونم بخرم ایفون بود مدلش الانم پشیمونم چرادادم چراعجله کردم برافروشش
ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋♀️♥️♥️