2777
2789
عنوان

فاصله زیاد بین دو دندان بالای نوزاد

3344 بازدید | 28 پست

فاصله ی بین دندونای بچم زیاده. بچم یه هفته هست رفته تو هشت ماه شما تحربه ای داشتین؟میترسم بزرگ شه هم همینجور بمونه

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

اولا که الان خیلی زوده برای قضاوت

ثانیا اینا دندونای شیری ان می افتن

ثالثا در بدترییین سناریو اگه فاصله زیاد بود بزرگ شد روکش می کنه دیگه 

کلا از الان اصلا نگران نباش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینجوریه 😂😂😂😂خیلی نمکیه قربونش برم🤩😍😍😍😘🥰احتمالا دندون بغلیا ک دربیاد درست بشه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
اولا که الان خیلی زوده برای قضاوت ثانیا اینا دندونای شیری ان می افتن ثالثا در بدترییین سناریو اگه ...

مرسی دوستم

نترس عزیزم عادیه این فعلا کامل از داخل لثه بیرون نیومده بعدش این دندونا تو هفت سالگی میوفتن 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
پسر منم همینجوریه 😂😂😂😂خیلی نمکیه قربونش برم🤩😍😍😍😘🥰احتمالا دندون بغلیا ک دربیاد درست بشه

اره مخصوصا وقتی میخنده وای خب تا کوچیکه بامزس بزرگشه زشت میشه

اره مخصوصا وقتی میخنده وای خب تا کوچیکه بامزس بزرگشه زشت میشه

داداش من ۳۰ سالشه ۴تا دندونای بالاش از هم فاصله دارن اینقدم بانمکه 🥰😍😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

خانما لثه دخترم ک ۶ماهشه زرد رنگ شده جای دندون عقلشه الان عکسشو میزارم شما تجربه ای ندارین؟

الان دیدم دکترم نیست فعلا تا فردا اما الان خیلی نگرانم 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦