سلام؛دوستان چ مارک لپ تاپی با قیمت مناسب و کارایی خوب هست بهم معرفی کنید؛بیشتر برا مسائل درسی و کلاس ها و مسائل معمول میخوام البته استفادم ازش زیاد خواهد بود کلاس ها و فیلم ها و جزوات و پرونده ها زیادی نیازه مطالعه کنم؛اگر مارکس میشناسید ک قیمتش ب نسبت کاراییش خوب باشه و مناسب باشه لطفا راهنمایی کنید؛ممنونم😊
خواهرم سونی داره که خیلی ازش استفاده میکنه و عالیه.خواهرزادم اچ پی داره اونم کارش گرافیکه خیلی کار میکنه باهاش.راضیه.یه خواهرمم لنووو داره.خودش راضیه.ولی خب استفادش نسبت به ما کمتره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برند ایسوس یکی از محبوبترین سازندگان کامپیوتر است که افراد زیادی در سراسر جهان از محصولات این شرکت استفاده میکنند. لپ تاپهای ایسوس به خاطر کیفیت ساخت و توان سخت افزاری خوب در بین مردم محبوب هستند و بیشتر مردم سعی میکنند که از محصولات این شرکت استفاده کنند. لپ تاپهای گیمینگ ایسوس در بین گیمرها جایگاه ویژهای دارد و این شرکت هر سال محصولات مخصوص گیمینگ مختلفی را به بازار عرضه میکند.
با این گرونی ها فقط میشه رفت سمت خرید لپ تاپ استوک واقعا خیلی لپ تاپ گرون شده. خودم لپ تاپ hp رو خیلی قبول دارم. ساخت امریکاس و کیفیت بالایی داره.
ولی خب متاسفانه خیلی گرون هستن. خودم دنبال لپ تاپ استوک شیراز بودم و میخواستم لپ تاپ استوک hp بخرم. جستجو کردم و به یه فروشگاه به اسم لپ تاپ پارسیان برخوردم که دیدم خیلی به کاراشون اهمیت میدن و دارن واقعا تخصصی کار میکنن. پیشنهاد خودم خرید از همین فروشگاهه.