2777
2789

بگوبرات بیحسی یخی بزنه دردش خیلی کمه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من ی طرح خیلی ریز و ساده قیمت کردم

گف ۱۰۰تومن

قیمتش بیشتر درد داش

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
نه عزیزم این حرف اشتباهه  تتو هیچ اشکالی نداره مگر اینکه اسامی خداوند و امامان و... باشه

از مشاور مذهبی کلینیک دیدم. با دلیل.

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
مطمئنی یه روز پشیمون نمیشی؟ احیانا تتو نه وضوش درسته نه غسلش و دائمیه..

خیلی روش فکر کردم راستش و تصمیم گرفتم،از لحاظ وضو و اینجور چیزا هم من معمولا به دلم و خدای خودم رجوع میکنم🙈

من برچسبشو میزنم خیل وقت میمونه توهم بزن اگه دردش برات سخته

برچسبشو ازکجا میخری؟

چقدر میمونه؟

مارک خاصیه؟

قیمتشم بگو😂😂😂

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋