سلام خوبین من و دخترم موهامون انگار عادت به شپش کرده از بین نمیره دیگه خسته شدم. میخام یه رنگ موی طبیعی بذارم رنگ مو تا این از بین بره. راهنماییم کنین لطفا مرسی عزیزان
بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین رنگ شیمیایی بذار،سری N مثلاN4 و تمام موهای سرو بپوشون ببین حجم رنگت خیلی باشه،به مدت یک ساعت و سرت رو هم با یه روسری کامل ببند جوری که هیچ هوایی نرسه به موها،ولی اگه بتونی از داروخانه محلول بگیری این شونه هایی هست که برای ارایشگریه و دندونه هاشون خلی ریزه موهاتو از عقب همه رو ببری جلو صورتت زیر افتاب با اون شونه ها شونه کنی،یا اتوی مو با درجه بالا از ریشه موهاتو بکشی این کارا جواب قطعی میده
ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘