2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوقلو زایی فقط از خانواده مادری به ارث میرسه. بعدشم زن حتما باید ژنشو تو بدنش داشته باشه تا حتی اگه ارثم بهش رسیده بتونه دوقلو باردارشه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
دوقلو زایی فقط از خانواده مادری به ارث میرسه. بعدشم زن حتما باید ژنشو تو بدنش داشته باشه تا حتی اگه ...

من توفامیل مادریم ۳_۴تاداریم اونایی که من میشناسم بعدش عمه شوهرم هم داره مادرشوهرم هم داشته سقط شده

من خودم دوقلوام

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
من توفامیل مادریم ۳_۴تاداریم اونایی که من میشناسم بعدش عمه شوهرم هم داره مادرشوهرم هم داشته سقط شده

خانواده شوهر اصلا دخیل نیست... خودتم ظاهرا ارثیشو داری. مونده ژنش.. دوقلو دوست داری بیاری؟ سخته که

خانواده شوهر اصلا دخیل نیست... خودتم ظاهرا ارثیشو داری. مونده ژنش.. دوقلو دوست داری بیاری؟ سخته که

یه فامیل داریم نوه ی خاله ی مامانمه هم خاله اش دوقلوداره هم مادرشوهرش این فامیل ماهم دوقلوبارداره منم خالم دوقلوداره خانواده شوهرم هم دارن منم خیلی دوس دارم داشته باشم

یه دوست دارم به هرکس جنسیت بچشوگفته درست دراومده به من میگه دوقلومیاری یه پسریه دختر البته حامله نیس ...

چه جالب☺️