2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین لطفا

120 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها. محل کار خودم و شوهرم پاسدارانه. میخوایم خونه بخریم. میتونیم تا پونصد تومن هزینه کنیم. خانوما کدوم محل میشه با این بودجه خونه خرید و مسیرم به محل کارم خوب باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی هاا

ولی تو پاسداران و اطرافشم نمیتونی با این قیمت اجاره کنی چه برسه بخری

به نظرم اول سعی کن صاحب خونه بشی بعدش با پس انداز  یه محل بهتر و نزدیک به محل کارت پیدا کنی

بچه ها الکی ناامیدش نکنید، خیلی جاها میتونی بخری شاید یذره بمحل کارتون سخت باشه ولی میتونین،

تو دیوار منطقه های مختلفو ببین قیمتا دستت بیاد، شهرری، مترو علی آباد و... میتونی بگیری

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

عزیزان من خودم چندتا بنگاه رفتم توی محله های سبلان و اجاره دار با 500 خونه زیاده. مسیرش هم با پاسداران خیلی نزدیکه. ولی خواستم از کسایی که میدونن هن محله هارو بپرسم