سلام بچه ها. محل کار خودم و شوهرم پاسدارانه. میخوایم خونه بخریم. میتونیم تا پونصد تومن هزینه کنیم. خانوما کدوم محل میشه با این بودجه خونه خرید و مسیرم به محل کارم خوب باشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دیوار منطقه های مختلفو ببین قیمتا دستت بیاد، شهرری، مترو علی آباد و... میتونی بگیری
خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏 کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
عزیزان من خودم چندتا بنگاه رفتم توی محله های سبلان و اجاره دار با 500 خونه زیاده. مسیرش هم با پاسداران خیلی نزدیکه. ولی خواستم از کسایی که میدونن هن محله هارو بپرسم
آره همون اجاره دار و سبلان متراژ کوچیک گیرت میاد. ولی قدیمی ساز دیگه😔 با پولتون یه ذره بالاتر اگر بخواهین برین بالاتر، رهن میتونین بکنین. اطراف تهران هم ممکنه گیرتون بیاد