2777
2789
عنوان

كساني كه در اي وي اف هايپر شدن ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 20406 بازدید | 103 پست
الا خدا روشكر عزيزم،چه پودري بود؟سفيده و زرده با هم خوردي؟ببخشيد انقدر دقيق ميپرسما😅شبيه فاميل دور ...

پودر جنرال تونیک دینه تو اب حل میکردم میخوردم . سفیده باید بخوری اما من زرده ام میخوردم . کباب خوبه کلا پروتئین دیگه . من خدایی خوب رعایت کردم چیزیم نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم ترسیده بودم ولی واقعا هیچیم نشد خدارو شکر

از الام بهم گفتن به احتمال خيلي زياد هايپر ميشي!اخه چرا ميگين از الان كه ادم بترسه😩

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻
انشالله خدا بهترینو برات رقم بزنه برات صلوات فرستادم

قوربونت عزيز، انشالله🙏🏻🙏🏻🌺🌺❤️❤️

عاقبت در یک شب از شبهای خوب،کودک من پا به دنیا می نهد،آن زمان بر من خدای مهربان،نام شورانگیز مادر می نهد❤️🌺🙏🏻
عزیزم منم منتظرم برم تا پریود شم برم تو سیکل بچه ها اینجا کسی لولش هیدرو سالپنکس هست 

عزيزم من فكركنم نيستم

پودر جنرال تونیک دینه تو اب حل میکردم میخوردم . سفیده باید بخوری اما من زرده ام میخوردم . کباب خوبه ...

انشالله،دعا كن عزيزم

من نشدم. ولی  چندتا خانوم اونجا بودن موقعی که برا تخمک کشی رفتم،

که گویا های پر شدن.

هیچ چیز خاصی نیست.

دارو میدن ، چند روز استراحت، خوب می شی. 

بعد دکتر من کلا برای همه انتقال رو می انداخت دو ماه بعد، یعنی براشون فرقی نکرد خیلی 

به منم از اول گفتن . پلی کیستیکا اکثرا هایپر میشن

اره ديگه منم پلي كيستيك ، سونو كردم گفت هايپر ميشي احتمال زياد

من نشدم. ولی  چندتا خانوم اونجا بودن موقعی که برا تخمک کشی رفتم،  که گویا های پر شدن. هی ...

شما با اي وي اف باردار شدي عزيزم؟

عزیزم من دفعه اول مثبت شدم ولی سقط شد متاسفانه 

مرسی فدات شم .انشالله بار دیگه به حق شش ماه رباب میگیره 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم