2777
2789
عنوان

ازدواج با غریبه یا آشنا؟؟ کدوم بهتره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن 

دختریتو هم بده غریبه 

دعواتم بکن با غریبه. 

ینی حرفتو میتونی راحت ب غریبه بگی

البته این ضرب المثل ترکیه ب زبان ترک مثل شعر می‌مونه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

اشنا اصلا خوب نیست بنظرمن .

خودم با اشنا ازدواج کردم عذاب های به من دادن که باورشم سخته عمم بود خیر سرش.

اما بعدش با غربیه وصلت کردیم خیلی راصی هستم

تا خدا با من است زمانه با من است .

هرکی ک دوس داری

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

با غریبه ازدواج کن بعد اشنا میشین😅😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
گزینه ی ۳ مجردی

😂😂😂 چرا ؟؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
غریبه فقط غریبه

دلیل خاصی داره ؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

اشنا اگه منظورت فامیله اصلا فکرشم نمیتونم  بکنم😖

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
بنظرم آشنا و فاميل بهتره

چه خوبی داره؟؟؟

😂😂😂 چرا ؟؟؟

اردواج نکردن به دردسره ازدواج کردن هزار دردسر😓

البته این نظر شخصی منه

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
از قدیم گفتن  دختریتو هم بده غریبه  دعواتم بکن با غریبه.  ینی حرفتو میتونی راحت ب ...

راستش منم به همین فکر میکنم ولی بعضیا با اشنا راحت ترن ولی نمیدونم چرا 

راستش منم به همین فکر میکنم ولی بعضیا با اشنا راحت ترن ولی نمیدونم چرا 

خب غریبم جوری آدم کامل نمیشناسه بدا درد سر میشه آشنا و آدم میشناسه.

بستگی ب طرفین هم داره راه اومدن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه