2777
2789

دخترم نزدیک ۶ ماهشه  قطره مولتی که میدم تو مدفوعش زدر و یه چیزایی دون دونی میشه و بی قراری میکنه  شما چه قطرهای به نی نی تون میدادین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم هشت ماهش که بود اول گلاب به روت یبوست گرفت حتی پشتش شقاق شد بعد اسهال شدید گرفت که واقعا پشتشو خیلی اذیت میکرد .استان مرکزی بردمش یه دکتر متخصص گوارش اطفال خیلی دکتر خوبی بود خدا خیرش بده .گفت بچه ات به پروتئین گاوی حساسیت داره.تا یه مدت نه خودت شیر و گوشت گاو بخور نه به بچه بده.حالا تو شکلات و بعضی بیسکویت ها هم شیر گاو هست پس یه دفعه نیای بیسکویت آب کنی به بچه بدی یا یکم شکلات یا یکم بستنی و...بعدم گفت آجیل هم یه مدت بهش نده تو فرنی من با دوم می ریختم گفت نده.خلاصه رعایت کردم بچه خوب شد .خدا خیرش بده تا قبل از اون هرجا بردمش بچه رو سوراخ سوراخ کردن با آزمایش یکی گفت عفونت ادرار شدید داره یکی گفت میکروب معده داره یکی گفت عفونت روده داره یکی که کلا گفت کلیه اش ناقص رفتم سونو و عکس رنگی گفت خانم بچه سالم سالمه هی به حرف این دکتر اون دکتر نباش بچه رو نابود کردی.وای یاد عکس رنگی از کلیه اش که میفتم گریه ام میگیره اینقدر که زار زد بچه

عزیزم دکتر دخترم گفت اگه رسیدگی بشه تا یک سالگی خوب میشه منم سریع شیرمو قطع کردم شیر خشک مخصوص الرژی ...

انشاالله خوب میشه،من الانم شیر آپتامیل پپتی میدم،گوشت و لبنیات و خیلی چیزای دیگه نمیدم

من دخترم هشت ماهش که بود اول گلاب به روت یبوست گرفت حتی پشتش شقاق شد بعد اسهال شدید گرفت که واقعا پش ...

دختر من اسهال  بود و هر از گاهی دفع خون داشت تو سه ماهگیفهمیدم  شیر خشک مخصوص الرژی دادم علایمش تمام برطرف شد حالا این قطره بهش نمیسازه 

عزیزم دکتر دخترم گفت اگه رسیدگی بشه تا یک سالگی خوب میشه منم سریع شیرمو قطع کردم شیر خشک مخصوص الرژی ...

عزیزم پست منو بخون اتفاقا دکتر دخترم گفت اگه خوب نشد تا یه هفته ی دیگه باید شیر خودتو قطع کنی ولی خدارو شکر با داروهایی که داد و کارهایی که گفت لازم نشد شیرمو قطع کنه.انشالله نی نی شما هم هرچه زودتر خوب بشه