سلام بچه ها من میخوام سزارین بشم و همیشه فوبیای درد و آمپول و این داستانا رو دارم هیچ بیمارستانی هم قبول نمیکنه بیهوش کامل کنه البته بیمارستان هایی که با دکترم طرف قرارداده میشه خیلی رک و صادقانه اگه تجربه ای دارین بهم بگین ؟ من خیلی میترسم که هوشیارم و میخوان شکممو پاره کنن هر شب با ترسش بیدار میشم اینم به بچم منتقل میشه دیگه ..
خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی جالب بود فک کن میفهمیدم دارن پارم میکننا اما دردم نمیگرف😂😐
امپولش هم اصن درد نداره
ی نمورع
خییییییلییییی کم
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
اصلا ترس نداره، من دوبار تجربشو داشتم، یه پارچه سبز کامل میذارن جلوت و تو نه میبینی و نه حس میکنی، بعد یرب تا بیست دقیقه صدای خوشکل نینیتو میشنوی، چشمات غرق اشک شادی میشه و از ته دل میگی الهی شکرت. 🤩🤩
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
منظورم تز همه چی وقتیه ک بچه رو میارن بیرون تازه بعدشم میزارن رو صورتت خیلی خوبه از نظر من وای اصلا درد حس نمیکنی اونموقع بعدشم یه پارچه میکشن جلوت نمیزارن ببینی ک بترسی
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
اصلاااا ترس نداره عزیییزم اتفاقا صدای بچتو همون موقع که میاد بدنیا میشنوی با دکترت حین عمل حرف میزنی خیلی خوبه این روش اسمش اسپاینال هست یه روش دیگم هست که برای زایمان بی درد طبیعی استفاده میشه اپیدورال هست که شبیه همون بی حسی از نخاعه ولی توی اپیدورال میتونی حتی راه بری ولی دردو نمیفهمی من اپیدورال شدم چون از کمر درد بعد از سزارین اسپاینال شنیده بودم و اپیدورال عالی بود.ولی اصلاااااا نترس چیزی نمیفهمی که من برای بی حسیم یه لحظه حس کردم کمرم یه چیز یخ رفت توش و تمام در حالی که برای من که اپیدورال بودم یه لوله ی خیلییییی باریکم تا وقتی توی بیمارستان بودم توی کمرم بود ولی درد نداشت