2777
2789
عنوان

پلوپز همه کاره چه کارایی میکنه

1705 بازدید | 72 پست

لطفا راهنمایی کنید

ی خانمی توهمین سایت شنیدم میگفت پلو پز همه کاره سرخ کنم داره

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

اره داره

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داره

اخی امضات😉

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
به صرفه هست یدفه پلو پز همه کاره بخرم ؟یا جدا جدا

اگه نمی‌خوای بقیه چیزا رو بخری اره.

من اصلا استفاده نکردم. حتی بست سیمش باز نشده کاملا نو... گذاشتم دیوار بفروشم. سوپ پز، کیک پز، ارام پز، بخارپز... همه چی داره. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
اره همون و بخر . منه خنگ‌هم پلو پز همه کاره خریدم‌هم‌سرخ کن جفتشم تو کابینته 

من پلوپز

سرخ کن

بخار پز

ساندویج ساز

همشو دارم همشم بدون استفاده

دلم میخواد از این همه کاره ها بخرم بزارم رو کابینت استفاده کنم بقیشو جمع کنم

اگه نمی‌خوای بقیه چیزا رو بخری اره. من اصلا استفاده نکردم. حتی بست سیمش باز نشده کاملا نو... گذاشتم ...

سرخ کن هم داره؟چند میدی 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
مال منم‌دقیقا همینجوره . قیمت چند گداشتی

۱ تومن.