2777
2789
عنوان

خدایا چرااینقدرزودبچمو ازم گرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست
دکتررفتی عزیزم؟

آره ولی بهم داروندادکه سقط نشه گف تاوقتی صدای قلبش نشنوم دارونمیدم

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭
آره ولی بهم داروندادکه سقط نشه گف تاوقتی صدای قلبش نشنوم دارونمیدم

چ دکتر احمقی

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نگو خدا قهرش میاد! چجوری روت میشه اینو بگی؟ خدا نمیذاره خوشحال باشی؟؟؟؟😱😰 بچه ات اگه ...

هروقت که خوشحالم یه اتفاقی میوفته که ناراحت میشم 

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭
من بعد از دوماه .افتادحدودا ۱ماه وخورده ای.اینقدر خوشحال بودم که میتونستم کوه رو جابه جا کنم .وقتی س ...

دقیییییقا مث من 

😔

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
خب شاید سقط نشده منتظره صدای قلبشه دکتر؟

نه هفته پیش سقط شد خودم دیدمش سونوهم گف چیزیش نمونده😭😭

انشالله خدا هر چه زود تر بهت بچه ی سالم و صالح میده میگذره این روزا عزیزم منم تجربش کردم

خیلی سخته

شوهرم عمل واریکوسل کرده ...منم خودم مشکل دارم .خیلی حالم گرفته هست .اصلا روحیه ندارم دلم میخاد بمیرم

منم همینطور به روی خودم نمیارم ولی داغونم

هروقت که خوشحالم یه اتفاقی میوفته که ناراحت میشم 

دنیا همینه.

بهشت که نیستیم که.

من خودم سه ماهم بود سقط شد. خیلی گریه کردم ولی میدونم خدا خیر برام می خواسته. همیشه ممنونشم که با همه سختیهای دنیا هوامو داره

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
دنیا همینه. بهشت که نیستیم که. من خودم سه ماهم بود سقط شد. خیلی گریه کردم ولی میدونم خدا خیر برام ...

نمیدونم بخدا 

منم مث خودت بودم برا من دوبار شد😔😔😔یه بارم شیمیایی

ایشالاخدا بهت یه نی نی نازبده