2777
2789

سلاممممم مامانای مهربون امروز میخوام یه عالمه ست خوشگل بزارم براتون . اگه خواستین شما هم با هر رنگبندی میتونین سفارش بدین حتی با تم دلخواه خودتون . برای سفارش هم میتونین واتس و تل گرام به شماره من پیام بدین 

09133495272

لطفا صبر کنید تا عکسا لود بشه با گوشی طول میکشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتاش هم بنویس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
قیمتاش هم بنویس

عزیزم قیمت بستگی داره . 

به مدل و اسم و اینکه چه طرحی باشه و چه تعداد . مثلا حلقه اسم از ۸۵ داریم تا ۱۹۰ که ۱۹۰ تومنی ها هم موزیکاله هم چراغدار و هم دریم کچر . اگه خواستین واتس پیام بدین عکسش رو بفرستم واستون.