2777
2789
عنوان

لکه بینی یک هفته قبل از موعد پریود

10848 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. لطفا اگر تجربه ای در این زمینه دارید راهنماییم کنید. 

من سیکل هام 26 تا 29 روزه هست. دیشب که 21 سیکلم بود، ببخشید توی دستشویی روی دستمالم لک تقریبا کالباسی دیدم. البته حالتش شبیه ترشح های کشدار بود. تا امشب هم چند بار دیگه ولی کمتر تکرار شد. میدونید دلیلش چیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه مشابه داشتین؟ 

بله. منم منظم بودم. ۲۸_۳۰ روز. حدود ۲۴ روز یه لک اومد و بعد هیچی. ک احتمالا لک لانه گزینی بود. تاریخ این لک هم‌تغییره. یه هفته اینوراونور داره. البته ممکنه هم مال شما این نباشه. من احتمال دادم.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بله. منم منظم بودم. ۲۸_۳۰ روز. حدود ۲۴ روز یه لک اومد و بعد هیچی. ک احتمالا لک لانه گزینی بود. تاریخ ...

وای دقیقا من روز ۱۸ سیکلم تخمک گذاریم بودروز۲۴ سیکلم لک دیدم فقط یکبار یعنی ممکنه منم باردار شم؟من همیشه سینه درد داشتم الان اصلا.و اسید معدم از قبل بیشتر شده انگار 

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
وای دقیقا من روز ۱۸ سیکلم تخمک گذاریم بودروز۲۴ سیکلم لک دیدم فقط یکبار یعنی ممکنه منم باردار شم؟من ه ...

ممکنه. گاهی بارداری بدون هبچ علامتیه. فقط علامتای قبل پری حذف میشن. گاهی هم دقیقا علامتای پری هست.‌ هیچ قانون مسخصی نداره. حتی دو تا بارداری برای یک نفر. 

اگه معمولا لک بینی نداری و دوفاستون نمیخوری، ممکنه لک للنه گزینی باشه.  البته دوفاستونم موجبش میشه. 

دوره ها چند روزه س؟  ب نظرم چند روز بعد لک، بی بی بزن. اکه منفی بود، چند روز بعد از موعد پری بازم بزن. 

ممکنه. گاهی بارداری بدون هبچ علامتیه. فقط علامتای قبل پری حذف میشن. گاهی هم دقیقا علامتای پری هست.‌ ...

ن هیچ دارویی نمیخورم من 

دوره هام ۳۱ روزه ست روز ۳۱ پریود میشم دیگه تخم گذاریم ۱۸ سیکلمه ک ۶روز بعد تخمک گذاریم من لکه دیدم بعد از رابطه ام امیدوارم لانه گزینی بوده باشه چون سابقه لکه ندارم اونم انقدرررر زود نهایتش دقیقا روز موعدم لکه داشتم و پرسود شدم همون موقع

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
ن هیچ دارویی نمیخورم من  دوره هام ۳۱ روزه ست روز ۳۱ پریود میشم دیگه تخم گذاریم ۱۸ سیکلمه ک ۶رو ...

ان شالله ک بارداری. 😍 

ب منم خبر بده. خبرای خوش دوس دارم😍

ن هیچ دارویی نمیخورم من  دوره هام ۳۱ روزه ست روز ۳۱ پریود میشم دیگه تخم گذاریم ۱۸ سیکلمه ک ۶رو ...

سلام علت مشکلتون چی بود؟ 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨