kamandjon مدیر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 677 عنوان خانما کمک بچه ام اصلا شبا نمیخابه دارم دیوونه میشم | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 45 پست دوماه و سیزده روزشه چند روزه کلا شبا نمیخابه همش گریه میکنه واقعا برام سخت میشه چیکار کنم ک بخابه 1399/03/13 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohad3b عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 426 پسر من ١٩ ماهشه من ١٠ بيدارش ميكنم عصرم ٥ يا ٤ ميخوابه تا ٦ شبم ديگه ١٢ نهايتا ١٢:٣٠ ميخوابه بچه منم اینجوری بود ماه رمضون اینجوری شده
shabnam7223 عضویت: 1394/07/27 تعداد پست: 3205 صددرصد من پسرم رفلاکس شدیدداره انقدرمطالعه کردم وتجربه که نگو😁 دیدیییی😂 ♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
kamandjon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 677 نه عزيزم الان دركي از ترس نداره يه سالشم باشه اين درك رو نداره اگر گريه ميكنه حساسيت داره چون حساسي ... همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 صددرصد من پسرم رفلاکس شدیدداره انقدرمطالعه کردم وتجربه که نگو😁 عزیزم منم پسرم رفلاکس داره و متاسفانه از ۲ ماهگی شیر نمیخوره تو بیداری واقعاااا داغون شدم الان دقیق ۴ ماهشه .خابشم کمه خیلیییی خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
shabnam7223 عضویت: 1394/07/27 تعداد پست: 3205 همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه چه حرفااا. حالا خیلی میترسی قران بذار بالا سرش ♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
شاروکوچولوووو عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 دیدیییی😂 بچه شماهم رفلاکس داش؟ البته مال من آلرژی به پروتئین گاوی هم داره رسما نابودشدم هرچی میدم حساسه عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه اون ترس نیس که دردش اروم میشه یهو میگیره و گریه میکنه.الان بچه نمیترسه که اصلا متوجه ترس و اینا نمیشن فعلا خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه وامگه نميگي ٢ ماهشه؟؟؟؟٢ ماهه كه ديدشم كامل كامل نيستبه نظرم ببرش دكتر شايد رفلاكسهبلندش كن راه ببر اگه آروم شد رفلاكسهلپاش قرمز نيست؟پشت پاهاش و اينا قرمز نيست؟
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 بچه شماهم رفلاکس داش؟ البته مال من آلرژی به پروتئین گاوی هم داره رسما نابودشدم هرچی میدم حساسه چند وقتشه؟پسر من نون ميدادم بهش قرمز ميشد يعني نابود شدم
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 مامانایی که بچتون رفلاکس داره با چی شروع کردین غذا کمکیو .ب کمکتون نیاز دارممممم خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
شاروکوچولوووو عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 عزیزم منم پسرم رفلاکس داره و متاسفانه از ۲ ماهگی شیر نمیخوره تو بیداری واقعاااا داغون شدم الان دقیق ... قطره ایزی کول بیبی خارجی هست قبل شیردادن ۷قطره بهش بده روزی ۳بار البته اگه به لاکتوزشیرحساسه وبالامیاره پسرمنم یه مدت سینمونمیگرف گریه میکردمنم بزوربهش میدادم شیرخشک اصلاعادتش ندادم خوابشم ک نگم دیگه الانم تایپ میکنم گوشیم روموسیقیه ۱۰دقیقس خوابیده تاساعت ۳ونیم ده باربیدارمیشه بمرورخوب میشن عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
shabnam7223 عضویت: 1394/07/27 تعداد پست: 3205 بچه شماهم رفلاکس داش؟ البته مال من آلرژی به پروتئین گاوی هم داره رسما نابودشدم هرچی میدم حساسه نه دختر من خیلی خیلی نوزاد ساکت و بی مشکلی بود ولی من زیاد خوندم در این مورد واسه همین میدونم. بچه های الرژیک خیلی اذیت میشن طفلی ♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 قطره ایزی کول بیبی خارجی هست قبل شیردادن ۷قطره بهش بده روزی ۳بار البته اگه به لاکتوزشیرحساسه و ... باشه عزیزم حتما این قطره رو هم امتحان میکنم.مرسی عزیزم برات درخواست دوستی میفرستم اگه لطف کنی قبول کنی ممنون میشم خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
شاروکوچولوووو عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 926 چند وقتشه؟ پسر من نون ميدادم بهش قرمز ميشد يعني نابود شدم دقیقا ۷ماه و۱۷روزشه نون وگندم وتخم مرغ وجوپرک وخرما وانواع سرلاک وشیرخشکهای معمولی رونمیتونه بخوره گوشت قرمروعصاره قلمم همینطور باحریره اینارودادم بشدت بالااورده ومقعدش جوش ریزدراورده وزخم شده عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی