2777
2789
عنوان

خانما کمک بچه ام اصلا شبا نمیخابه دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصد  من پسرم رفلاکس شدیدداره انقدرمطالعه کردم وتجربه که نگو😁

عزیزم منم پسرم رفلاکس داره و متاسفانه از ۲ ماهگی شیر نمیخوره تو بیداری واقعاااا داغون شدم الان دقیق ۴ ماهشه .خابشم کمه خیلیییی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
دیدیییی😂

بچه شماهم رفلاکس داش؟ البته مال من آلرژی به پروتئین گاوی هم داره رسما نابودشدم هرچی میدم حساسه 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه

اون ترس نیس که دردش اروم میشه یهو میگیره و گریه میکنه.الان بچه نمیترسه که اصلا متوجه ترس و اینا نمیشن فعلا

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
همش یه نقطه از سقف رو نگا میکنه میترسه وگریه میکنه

وا

مگه نميگي ٢ ماهشه؟؟؟؟

٢ ماهه كه ديدشم كامل كامل نيست

به نظرم ببرش دكتر شايد رفلاكسه

بلندش كن راه ببر اگه آروم شد رفلاكسه

لپاش قرمز نيست؟پشت پاهاش و اينا قرمز نيست؟

مامانایی که بچتون رفلاکس داره با چی شروع کردین غذا کمکیو ‌

.ب کمکتون نیاز دارممممم

عزیزم منم پسرم رفلاکس داره و متاسفانه از ۲ ماهگی شیر نمیخوره تو بیداری واقعاااا داغون شدم الان دقیق ...

قطره ایزی کول بیبی خارجی هست قبل شیردادن ۷قطره بهش بده روزی ۳بار  البته اگه به لاکتوزشیرحساسه وبالامیاره 

پسرمنم یه مدت سینمونمیگرف گریه میکردمنم بزوربهش میدادم شیرخشک اصلاعادتش ندادم خوابشم ک نگم دیگه الانم تایپ میکنم گوشیم روموسیقیه  ۱۰دقیقس خوابیده تاساعت ۳ونیم ده باربیدارمیشه بمرورخوب میشن

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
بچه شماهم رفلاکس داش؟ البته مال من آلرژی به پروتئین گاوی هم داره رسما نابودشدم هرچی میدم حساسه 

نه دختر من خیلی خیلی نوزاد ساکت و بی مشکلی بود ولی من زیاد خوندم در این مورد واسه همین میدونم. بچه های الرژیک خیلی اذیت میشن طفلی

♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
قطره ایزی کول بیبی خارجی هست قبل شیردادن ۷قطره بهش بده روزی ۳بار  البته اگه به لاکتوزشیرحساسه و ...

باشه عزیزم حتما این قطره رو هم امتحان میکنم.مرسی عزیزم برات درخواست دوستی میفرستم اگه لطف کنی قبول کنی ممنون میشم

چند وقتشه؟ پسر من نون ميدادم بهش قرمز ميشد يعني نابود شدم

دقیقا ۷ماه و۱۷روزشه  نون وگندم وتخم مرغ وجوپرک وخرما وانواع سرلاک وشیرخشکهای معمولی رونمیتونه بخوره گوشت قرمروعصاره قلمم همینطور باحریره 

اینارودادم بشدت بالااورده ومقعدش جوش ریزدراورده وزخم شده