2777
2789
عنوان

سینه هام کوچیکه راهی هست بزرگ شه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 90 پست
اتفاقا تپلم ولی سینه هام کوچیکه🙁

منم مثل شما تپلم .فکر کردم بعداز ازدواج بزرگ میشه.اما کوچکترین تغییری نکرد😪 خیلی دوست دارم عمل کنم اما شوهرم مخالفه

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه بخور  چون هورمون داره سینه هاتو بزرگ میکنه  من نتیجه گرفتم

چجوری خوردی هرروز؟ بعد دم کردنش چجوریه مثل چای یا فرق داره من شتیدم یکی میگف باید بذاری رو بخار اب زمان بدی بهش تا قشنگ دم بکشه 

مجردم عزیزم

یه چیزی بگم.اگه برای دل خودت میخوای بزرگ شه که اگه کوچیک باشه بهتره بعد از زایمان و شیردهی خیلی آویزوون و زشت نمیشه

اگه هم برای بعد از ازدواجت دوست داری بزرگ شه به نظرم مردا بیشتر به ب.ا.س.ن علاقه دارن 

سینه رو با یه سوتین اسفنجی جک دار هم میشه خوب جلوه داد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
رازیانه بخور  چون هورمون داره سینه هاتو بزرگ میکنه  من نتیجه گرفتم

هورمون ها رو کلا قاطی نمیکنه رازیانه؟؟

آخه شنیدم بعد برا ماهانه ها بد۶؟؟

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
چجوری خوردی هرروز؟ بعد دم کردنش چجوریه مثل چای یا فرق داره من شتیدم یکی میگف باید بذاری رو بخار اب ز ...

فرقی نمیکنه خودش یا عرقش  

ولی خودشو من دم کردم خوردم 

مثل چایی 

نیازی به شرح آرزو نیس خدایا🍃همان همیشگی😍♥️🥀
چجوری بادکش بندازم🙁

دستگاه هست ارزونم هست بخر بادکش کن مدت طولانی باید بادکش کنی ولی عالیه.رازیانه هم آبجیم میخوره خیلی مفیده واسه خانوما سایز سینه هارم زیاد میکنه به مرور زمان 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕