2777
2789
عنوان

رنگبندی ست خونه بیاید نظر بدید

428 بازدید | 40 پست

دو ساله اومدم این خونه به هیچی دست نزدم تا یکمی وضع مالیمون بهتر بشه برای تابستون میخوام کم کم ست هامو عوض کنم

کابینت ، مبلمان و پرده و فرش

الان سبز مغز پسته ای و کرمه

نظر بدید

چه رنگی قشنگه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

عکس بده

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ببینیم خونتو

شرمنده عزیزم 😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اول ببین خودت تو چه تمی علاقه داری

کابینت هارو میگم سفید کنم
الان کرمه (ام دی اف)

باید ببینی چه ترکیبی دوس داری

مثلا من طوسی خوشم میاد

اگه سبکه خونت مدرن باشه خوب میشه ترکیب کنی با آبی آسمونی

اما اگه سبک خونت کلاسیکه 

رنگ فیروزه ای خوبه 

زرشکی خوبه

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
کابینت هارو میگم سفید کنم الان کرمه (ام دی اف)

اگه سبک خونت کلاسیکه کابینت ممبران بزن

‌وگرنه های گلس

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
من خونم قهوه ای بود کلا عید مبلاموکرم خریدم فرشم سفید صورتی .وسایل چوبم سفید.کابینتامم قرمزبودکرم قه ...

ممنون عزیزم
می خوام یه جوری باشه دلمو نزنه
رنگ روشن خیلی دوست دارم ولی پسرم نه ماهشه میترسم زود کثیف بشه از کاور و روفرشی هم خوشم نمیاد

ممنون عزیزم می خوام یه جوری باشه دلمو نزنه رنگ روشن خیلی دوست دارم ولی پسرم نه ماهشه میترسم زود ...

منم بچع کوچیک دارم ولی دل زدیم ب دریا روشن کردیم رومبلاکاورنایلونی کشیدیم روفرشام روفرشی عین فرش میمونه زیادبدنشد.ولی ی ارامش خواستی داره ی رنگ روشن

مامان دوتادخترگل
ممنون عزیزم می خوام یه جوری باشه دلمو نزنه رنگ روشن خیلی دوست دارم ولی پسرم نه ماهشه میترسم زود ...

از فرش های زمینه روشن پر طرح استفاده کن اصلا نشون نمیده که لک شده

اگه سبک خونت کلاسیکه کابینت ممبران بزن ‌وگرنه های گلس

ممنون از راهنماییتون ممبران برام سنگین میشه میخوام از خود کلاف استفاده کنم فقط درهارو های گلاس کنم

منم بچع کوچیک دارم ولی دل زدیم ب دریا روشن کردیم رومبلاکاورنایلونی کشیدیم روفرشام روفرشی عین فرش میم ...

اره واقعاً خونه رو دلباز میکنه