2777
2789

عالی بود😍

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما توروخده گزارش بزنین🙏https://www.ninisite.com/discussion/topic/4464354/خانما-عزیز-کی-با-قانون-جذب-ازدواج-موفق-کردن-با-مرد-ایده-آلشون?postId=139367465

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍

بایدیه جشن میگرفتن آخرش بابچه بازی تموم شد 😒

این سومین کاربریمه🤪 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات براش بفرستی⚘💗🤲

خیلی خوب بود مخصوصا اون تیکه ای که جواد از مرضیه خواستگاری کرد دلم خواست😢

فقط کاش مسعودم پیشنهاد تینارو قبول میکرد

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
اره مخصوصا قسمت خواستگاریش از مرضیه

اره خیلی خوب بود

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

کل سریال چرت و پرت بود

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چیشد آخر؟

حتما ببین