2777
2789

کسی در این مورد چیزی میدونه فک کنم نمیشه فهمید ولی خب گفتم باز بمرسم ببینم کسی چیزی میدونه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

آره  معمولا اون بالای تلگرام ی علامت شکل زره بین هس هر کانالی بری با هرکی چت کنی بپاکی اون زره بین بزنی میاد انگار اخیرا هست ولی نمیدونم چتارو میاره یا ن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  معمولا اون بالای تلگرام ی علامت شکل زره بین هس هر کانالی بری با هرکی چت کنی بپاکی اون زره ...

نه منطورم اینه توگوشیه یه نفر دیگه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
ینی با یکی چت کنی بخوای بفهمی اون چتاتو پاک کرده با نه؟

اره همون ینی پی ویت هنوز توگوشیش هس یانه

اره همون ینی پی ویت هنوز توگوشیش هس یانه

نمیدونم والا ولی بخوای چتاتو پاک کنی باید اون علامت بزنی ک. مثلا برا فلانی باک بشه پاک میشه اوه مونده باش

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
نمیدونم والا ولی بخوای چتاتو پاک کنی باید اون علامت بزنی ک. مثلا برا فلانی باک بشه پاک میشه اوه موند ...

اها مرسی دستا درد نکنه