2777
2789
عنوان

شک به همسر

217 بازدید | 14 پست

خانوما من تو تلگرام شوهرم یه مخطب دیدم زن بود به یه اسم دیگه سیو شده بود شمارشم بود .دیلیت اکانت کردم دیدم یه اسمه یه خانومه ولی شوهرم تهرانی سیو کرده بود.بعد پاک شد حواسم نبود شمارشم یادمم نموند.رفتم تو مخاطباش دیدم سیو نیست .الان میشه دوباره بر گردونم مخطبو شمارشو ببینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشيش چيه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

شاید واسه کاری شمارشو سیو کرده بوده تلگرام جوریه که شماره رو از گوشی پاک کنی تو مخاطبای تلگرام میمونه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سامسونگه a51

اگه ايفون بود ميتونستم كمكت كنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه عزیزم سامسونگه .دارم سکته میکنم شوهرم اصلا تو ۹ سال زندگی سابقه نداشته

اگه ايميلشو رو گوشيش وصل كرده باشه ميشه مچشو گرفت