2777
2789
عنوان

فرفری موهای غزل ساز لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از محصولاتی ک پیج ferferi lifestyle معرفی کرده استفاده میکنم مخصوصا از ژل موی ساویز راضیم،نرم کنن ...

راستی من نرم کننده انار پرژک دارم خوبه مواد مضر مو نداره و من راضیم

همه چی درست میشه
پس خدارو شکر به موهای شما ساخته ولی متاسفانه موهای منو خیلی ناجور کرد انگار چرک میشد موهام ولی درعین ...

چون زیاد زدی ب موهات گلم

ی قلقی داره باید دستت بیاد اینکه موهات چقدر رطوبت ذاشته باشه وقتی میزنی، چقدر بزنی و... 

یه دونه اسپری یک در ده مارک بیول هم من ب  عنوان نرم کننده بعد از حمام میزدم خیلی خوب بود کاملا هم گیاهی

خوب جذب مو میشه؟نرم میکنه موهارو؟

من روغن ارگان رو با یه شامپوی دیگه با هم خریدم رفتم حموم شامپو رو زدم موهام که یه مدت بخاطر استفاده از شامپوی اوه مثل سیم ظرفشویی شده بود تا شامپو رو زدم موهام نرم و لخت شدن بعد از حموم روغن ارگان زدم بعد از اون خیلی نرم شدن من میخواستم موهامو از ته بکنم از بس زبر شده بود شامپوعه معجزه کرد روغنم گاهی نزدنی باز نرمه کلا جنس موهام نرم بود الان شامپوعه نرم نگهش میداره مخصوصا روغن ارگانه

اسم شامپوعه وادیقا هست  شامپو عربیه

چون زیاد زدی ب موهات گلم ی قلقی داره باید دستت بیاد اینکه موهات چقدر رطوبت ذاشته باشه وقتی میزنی، چ ...

اره زیاد میزدم که حالت موهامو خوب کنه

لوسیونای بعد از حموم بیول کراتین و پروتئین دارن منم موهام تخلخلش کمه و باعث میشه فر موهام باز شه

همه چی درست میشه
من روغن ارگان رو با یه شامپوی دیگه با هم خریدم رفتم حموم شامپو رو زدم موهام که یه مدت بخاطر استفاده ...

انصافا سیم ظرفشویی رو خوب اومدی منم وقتی موهامو به حال خودش رها میکنم واقعا مثل سیم ظرفشویی میشه 

اسم شامپورو نشنیده بودم مرسی که گفتی حتما راجبش تحقیق میکنم

همه چی درست میشه
انصافا سیم ظرفشویی رو خوب اومدی منم وقتی موهامو به حال خودش رها میکنم واقعا مثل سیم ظرفشویی میشه&nbs ...

شامپو و روغنو شوهرم از عسلویه خرید 

روش کلا عربی نوشته فکر کنم تولید خاص بود یا که وارد کرده بودن خلاصه فکر نکنم پیدا شه

اره زیاد میزدم که حالت موهامو خوب کنه لوسیونای بعد از حموم بیول کراتین و پروتئین دارن منم موهام تخل ...

من بهت پیشنهاد میکنم هم فولیکا زرد و هم بیول رو بخری امتحان کنی روی هن 80 تومن میشه منم موهام تخلخلش کمه و یه سال و چند ماه پیش کراتین کردم اگه ی محصول بزنم ک ی کوچولو کراتین داشته باشه موهام صاف میشه ولی با بیول اصلا اینجوری نشد فولیکا رو هم اگه قلقش دستت بیاد دیگه سمت هیچی نمیری