2777
2789
عنوان

فرفری موهای غزل ساز لطفا بیان

618 بازدید | 24 پست

میشه از محصولاتی که بعد از حموم استفاده میکنین تا موهاتون خوشگل بمونه بگین

من دنبال محصولیم که نه الکل خشک کننده مو و نه سیلیکون داشته باشه، همچنین کراتین و پروتئین هیدرولیز شده هم نداشته باشه چون اکثرا باعث شده فر موهام باز شه

همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت فرفری کلاب برو محصولات ارگانیکش عالیه ... پیج چن تا بلاگر فرم فالو کن تو اینستا من محصولات شی مویستر گرفتم خوب بود ولی گرونه چون امریکاییه کانتو هم خواهرم گرفت تازه زده هنوز نظر خاصی نداره 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

فولیکا زرد محشرترین چیزه

من مارک های گرون هم امتحان کردم ک هیچ ماده ی مضری نداشتن ولی بازم ریزش گرفتم چون پوست سرم حساسه و سریع واکنش نشون میده ولی الان نزدیک شش ماهه فقط فولیکا میزنم کوچیک ترین مشکلی ندارم نه خشکی مو نه ریزش نه هیچی

من از محصولاتی ک پیج ferferi lifestyle معرفی کرده استفاده میکنم مخصوصا از ژل موی ساویز راضیم،نرم کنن ...

آره منم پیجشو دارم خوبه، ژل ساویزو میخوام بخرم فقط یه تا سوال موهارو خشک میکنه؟

همه چی درست میشه
سایت فرفری کلاب برو محصولات ارگانیکش عالیه ... پیج چن تا بلاگر فرم فالو کن تو اینستا من محصولات شی م ...

آهان پس حتما میرم راجبش تحقیق میکنم ،مرسی❤❤

همه چی درست میشه
فولیکا زرد محشرترین چیزه من مارک های گرون هم امتحان کردم ک هیچ ماده ی مضری نداشتن ولی بازم ریزش گرف ...

پس خدارو شکر به موهای شما ساخته ولی متاسفانه موهای منو خیلی ناجور کرد انگار چرک میشد موهام ولی درعین حال وز،ممنون❤❤

همه چی درست میشه