سلام مهربونا دختر منم اومد...چهارشنبه ۷خرداد ساعت ۷ونیم صبح طبیعی بدنیا اومد😍😍واسه همه دعا کردم ...😘😘
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین
خدارو شکر... چشمت روشن... به برکت وجودش... شرایط ایران بهتر بشه انشالله
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه ی عزیزم عاشق دخترم خدا حفظش کنه و قدمش مبارک زودتر از موعدت اومده؟
تاریخ ان تیم واسه دیروز بود هفتم بدنیا اومد.ممنووونم گلم