2777
2789

من امروز رفتم سونو ۳۲ هفته. بچم وزنش ۱۷۰۰ بود بهم گفت کمه و ریزه. نگرانم چکار باید بکنم؟ دکترمم فعلا بهش پیام دادم جواب نداده. و تو سونو گفت بچه برعکس شده سرش اومده بود تو واژن ترسیدم نکنه زایمان زودرس داشته باشم؟ یعنی با این شکل بچم زایمانم طبیعی میشه؟ امکانش هست که بچه برگرده و جا ب جا بشه؟

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

عزيزم اره ميشهه بر ميگرده خيالت راحت 

براي وزنش هم هر شب بستني بخور

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی بیشتر استراحت کنی بچه بیشتر وزن میگیره.

نگران نباش خیلی هم کم نیست 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مواد غذایی پروتینی بیشتر بخور مثل گوشت ، مرغ و ماهی، تخم مرغ، حبوبات و همین طور مغزها مثل پسته و بادام و ... اینجوری وزن خودتون خیلی بالا نمیره ولی جنین وزن میکیره.

اگه دیابت و‌اضافه وزن و مشکلات دیگه ای ندارین میتونین از پودر لیدی میل هم استفاده کنید.

عزیزم منم سونو بم گف وزن بچه کمه و قدش کوتاس خداروشکر تو 37 هفته ک زایمان کردم سونو گفته بود وزنش 2100 ولی دنیا اومد 2800 بود قدش هم 50 سانت بود فقط استرس الکی بم دادن از الان شروع کن بستنی پسته گردو مویز کشمش دلستر تخم بلدر چین بخور نی نی خوب وزن میگیره اینکه سر بچه اومده پایین یعنی سفالیک شده و شما میتونی زایمان طبیعی داشته باشین برا من تا اخر بریچ بود و سزارین شدم