2777
2789
عنوان

بهم میگن مقصری....واقعا؟

143 بازدید | 11 پست

سلام خیلی خلاصه میکنم اینکه پدرم هشت ماهه فوت کرده ومن اززن دومش هستم وازلحاظ مالی پدرم میلیاردرهست ده سال ازشون قهربودم رفت وامدی نداشتم اونهاهم سراغمونمیگرفتن ولی برای داداشم خونه خریدن .داداشم اونهاروعددحساب نمیکنه فوت پدرم هفت روز من اشک ریختم داداشم دنبال ارث بودبه اون دومیلیون دادن که برای ختم لباس بخره. خدایی قضاوت درست بکنیداین حقه؟ من برای ختم پدرم هرچی گرفتن رفتم حضورداشتم اماداداشم شهرستان بودونیومد. وقتی خانواده پدرم منو اصلا حساب نمیکنن من چطورخودمو بچسبونم به اونها؟ دوربری هام میگن رفت وامدکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم پشتوانه ندارم ،توتهران باکله کنده هادوست هستن کاری میکنن بهم هیچی نرسه

بنظرم با ی وکیل درست حسابی کارتونو پیش ببرید ، بازم شرایط خودتونو بسنجید ،اگه میشه بهشون نزدیک بشید تلاشتونو بکنید 

هیچکاری نمیتونن بکنن شما قانونا ارث میبرید حتی اگه پدرتون وصیت کرده باشه ک شما از ارث محرومید فقط در صورتی محروم میشیذ ک پدرتون به صورت رسمی تو دفتر خونه این موضوع رو ثبت کرده باشه