2777
2789

سلام دوستان منو شوهرم دوساله عقدیم،الان یکساله رمز گوشیشو ندارم،یک سال اول ی چندباری گوشیشو چک کردم،چندباریش لو رفتم فهمید خیلی بدش اومدو ناراحت شد،هی تذکر داد باز منم آخرش یواشکی چک میکردم،حالا چک کردن اونجوری هم نه هاااا،ی گشتی میزدم😐😐🙄بار آخر دیگه سر ی دعوا رمز گوشیشو عوض کردن دیگه نداد بهم(اثر انگشت)قبل عید ک بحثش پیش اومد گفت دارم تنبیهت میگم وقتی پشیمون شدی و معذرت خواهی کردی بهت میدم رمزو،حالا شاید بگین الکی میگم اما خدایی خودم یادم میاد خجالت میکشم رمز داشته باشم نمیرم سمت گوشیش منم معذرت خواهی کردمو گفتم ببخشید و دیگ هیچچچچ وقت تکرار نمیکنم،با اینکه خودش گفت معذرت خواهی کنی رمزو میدم هنوزم نداد،خالا بعد ی مدت بهش گفتم ک تو گفتی معذرت خواهی کنی رمزو میدم یهو گف تا آهر عمرت رمز گوشیمو بهت نمیدم،حالا گاهی شک میکنم ک نکنه چیزیشه ک نمیده رمزو ولی خب نمیبینم اینستا و واتساپ انلاین بشه ک بگم با کسیه و چیزی...(درسته میتونه پیج مخفی داشته باشه و اونجا چتی چیزی کنه اما خب نمیدونم...)نظر شما چیه؟؟؟ی مشورتی بدین و نظرتونم بگین راهنمایی چیزی

زن و شوهر ک واسه هم رمز نمیزارن😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو که حوصله ندارم بخونم.

منم گوشیمو به کسی نمیدم.

حتی مامانم هم از رو زمین برنمیداشت بزاره رو میز.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

به جهنم نده.....بگو بابا تو کِی خودتو باور کردی اخه!

انقد به این مردا اهمیت ندین خیلی پررو میشن

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌