2777
2789
عنوان

فولیکول 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست
ینی حالا من از اینور بوم افتادم؟!! خیلی کوچیکه بچه دار نمیشم؟

نه عزیزم چرا باردار نشی میشی ایشالا.

ولی شما همین استرس که داری باعث میشه فولیکولت رشد نکنه دیگه جلوگیری نکن و اقدام کن .

اشتباه منو تکرار نکن چون بارداری اونجور نیست که هروقت دلت بخواد بگیره

خدایا منو از تنهایی نترسون که تو بهترین وارث دهنده ای
نمیدونم پس چرا دکتره هیچی نگف 😔😔😔

ایشالا که با همینا باردار میشی.ماشاالله فولی زیاد داری مطمئن باش شما دوقلو باردار میشی این حرف منو یادت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم چرا باردار نشی میشی ایشالا. ولی شما همین استرس که داری باعث میشه فولیکولت رشد نکنه دیگه جل ...

اخ گفتی...دعا کن شوهرمو راضی کنم..بهش هم گفتم نزار دیر بشه و پشیمون بشیم

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
اخ گفتی...دعا کن شوهرمو راضی کنم..بهش هم گفتم نزار دیر بشه و پشیمون بشیم

بهش بگو بارداری خودش چند ماه طول میکشه هرماه احتمال 25درصدداره.بعدش که باردار بشی 9ماه دیگه باید صبر کنی این خودش خیلی میشه تا اون موقع شرایطتتون هم درست میشه

من خودم اوایل  که میتونستم  بچه نمیخواستم سفت و سخت جلوگیری کردم ولی الان که میخوام صدتا مشکل پیدا کردم

ایشالا که با همینا باردار میشی.ماشاالله فولی زیاد داری مطمئن باش شما دوقلو باردار میشی این حرف منو ی ...

ایشالا خدا از دهنتون بشنوه .دعا کن برام

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
بهش بگو بارداری خودش چند ماه طول میکشه هرماه احتمال 25درصدداره.بعدش که باردار بشی 9ماه دیگه باید صبر ...

ایشالا ک همین ماه خوش خبر باشیم .خدایا چی میشه این لذتو ماهم حس کنیم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
بهش بگو بارداری خودش چند ماه طول میکشه هرماه احتمال 25درصدداره.بعدش که باردار بشی 9ماه دیگه باید صبر ...

الان از دکتر اومدم..گفت اوضاعت خوبه شکرخدا...برا شوهرم ازمایش اسپرم نوشت گفت از بعد از ازمایش دارو تقویتی میدم

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤